Голям интерес към предизборната шатра на „Българските патриоти“ в Бургас


Голям интерес към предизборната шатра на „Българските патриоти“ в Бургас
Снимки: Десант
09 Юли 2021, Петък


Кандидатите за народни представители от листата на коалицията разясняват на избирателите как се извършва машинното гласуване

Автор: Десант

На финала на предизборната кампания в Бургас се наблюдава засилен интерес към шатрата на „Българските патриоти“ в центъра на морския град.

Много от по-възрастните бургазлии се спират тук, за да получат разяснение как се извършва машинното гласуване. Повечето от тях споделят след това, че това не е толкова трудно и ще се справят в изборния ден.



Кандидатите за народни представители от листата на патриотите Радослав Петков, Валери Ангелов, Йорданка Лазаринова и Ивайло Стаматов и в предпоследния ден преди вота раздаваха предизборни материали.

Радослав Петков бе категоричен, че основните акценти от програмата на патритотите – за по-високи доходи, преизчисляване на пенсиите, безплатни лекарства и безплатни учебници, са се възприели много добре от симпатизантите на коалицията и затова той вярва, че те ще намерят своя положителен мотив, за да изберат номер 16 в интегралната бюлетина.

„Ние сме доказали във времето, че сме хора на действието и спазваме своите обещания. И сме прагматици, от които има нужда 46-тото Народно събрание“ - изтъкна кандидатът за депутат.

Четвъртият в листата – Валери Ангелов, посочи, че „Българските патриоти“ са провели една позитивна и креативна предизборна кампания.

„Но настъпва по-важният момент, в който делата трябва да дойдат от избирателите. Призовавам ги на 11 юли да гласуват с номер 16 за едно по-светло бъдеще, защото да гласуваш коства минути, но да не гласуваш струва много“ – подчерта Валери Ангелов.

Минувачите по главната улица на Бургас се спираха пред предизборната шатра на „Българските патриоти“ и за да подпишат националната подписка, с която се настоява да бъде забранена антиконституционната партия ДПС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки