Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя


Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя
07 Юли 2021, Сряда


Бащата на фалшивите новини Бабикян и стратегът на ДПС Костадинов редят следващото правителство

Автор: Десант

На тази „умилителна“ среща са станали свидетели десетки столичани вчера. Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“ и Камен Костадинов, който е приближен до Ахмед Доган и е част от довереното ръководството на ДПС, са си направили дълъг и задушевен обяд, видно от кадрите, разпространени от сайта glasove.com.

Това е поредното доказателство за готвената нова коалиция между „мутрите“, „демократите“, шоумените и ДПС. Интересното е, че всички т.нар. партии на промяната се надпреварват коя да е по-близка до сърцето на протурската партия.

В поредица интервюта Татяна Дончева и Атанас Атанасов, съответно от „мутрите“ и „демократите“, казаха в прав текст, че не биха отказали подкрепата за нов кабинет от депутатите на ДПС. Същите тези, които се  кълняха по време на кампанията за скандалния 45-и парламент, че никога не биха направили безпринципни договорки с „партии на статуквото“ и още по-малко с ДПС.

В същото време обаче гореизброените партии направиха скъп подарък на хората на Ахмед Доган – отвориха 121 секции в Турция, с което подсигуриха сериозно присъствие на подкрепяната от диктатора Ердоган партия в 46-ото Народно събрание.

В синхрон пък хората на Слави открито заговориха за експертност в новото правителство, с което индиректно поставиха на дневен ред старата идея на ДПС за експертен или програмен кабинет.

Ето това е и цената за ПР-кампания „Росенец“, която върна Христо Иванов и компания в политиката, върна „мутрите“ Мая Манолова и Татяна Дончева в парламента и направи фактори в България адвоката на една плеяда скандални бизнесмени Хаджигенов и бащата на фалшивите новини Бабикян.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки