„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ подариха на Камено фолклорен концерт


„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ подариха на Камено фолклорен концерт
23 Юни 2021, Сряда


Като управител на частна клиника в Бургас, кандидатът за народен представител Валери Ангелов тези дни ще покаже нагледно, че е възможно да се осъществяват безплатни профилактични прегледи

Автор: Десант

В деня на Българския фолклор – 22 юни, народни песни, изпълнени от любими певци, озвучиха с ритмите си залата на читалище „Просвета“ в Камено.



Входът бе свободен, а заслугата за това – на „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“. По време концерта водачът на листата за Бургаска област Христиан Митев представи пред публиката част от останалите кандидати за народни представители, дошли да уважат каменци - Радослав Петков, Валери Ангелов, Боян Дяков и Йорданка Лазаринова. Те представиха и акценти от предизборната си програма. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Марияна Лефтерова и Ивайло Стаматов.

„Профилактиката е най-важният раздел в здравеопазването. Тя гарантира добър и дълъг живот. Има редица тежки заболявания, които протичат безсимптомно и, когато тялото даде първи видим отговор, вече е късно за лечение. Това може да се предотврати единствено, ако човек се подлага редовно на профилактични прегледи. В това отношение ние, българите, като че ли нямаме нужната здравна култура. Липсва и държавна политика в тази насока. Това е едно от нещата, които искаме да променим“, каза Валери Ангелов, който е с преференциален номер 104 в листата на патриотите в Бургас.

Като управител на частна клиника в Бургас, Валери Ангелов тези дни ще покаже нагледно, че е възможно да се осъществяват безплатни профилактични прегледи. Подробности какви лекари специалисти ще преглеждат в неговата клиника, както и график на прегледите, очаквайте допълнителна информация.

Домакин и организатор на концерта бе инж. Иван Кузманов, председател на партийната структура на НФСБ в Камено. Христиан Митев му връчи благодарствена грамота за личния му принос към кампанията за събиране на средства за детски реанимобил, от какъвто Бургаска област има спешна нужда.

„Когато се жъне, се и овършава, а това е процесът за отделянето на сламата от зърното. На тия избори ви се предлага много слама. Казвам го като човек, който милее за България. Затова, определете къде е зърното, не гласувайте за сламата“, призова от сцената Иван Кузманов.

Концертът завърши с химна на Странджа „Ясен месец“, след което изпълнители и публика се хванаха на кръшно българско хоро.

„Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ се явяват на избирате на 11 юли с номер 16 в бюлетината.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
´Анна Николова
23.06.2021 20:37:41
0
0
Жители на Камено и вие се оставяте да ви зарибяват.., ха ха ха патриоти, войводи и тем подобни милеещи за България. Ха ха ха ортаци на дявола
Хванете се в ръце, помислете и си спомнете, че никой от тези досега НЕ милееше за вас Освен преди избори.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки