Пет правила как да останем млади, здрави и силни


Пет правила как да останем млади, здрави и силни
Снимката е илюстративна
22 Юни 2021, Вторник


Вижте простите съвети на природолечителя Иван Гарабитов за укрепване на физиката, имунитета и психиката

Автор: Десант

Природолечителят Иван Гарабитов, известен като гуру в здравословното отслабване и подмладяване, дава 5 прости съвета за укрепване на физиката, имунитета и психиката, 5 правила за изкуството на дълголетието - как да останем млади, здрави и силни: 

1. Дишането трябва да е дълбоко и спокойно, за да успокои ума и подобри съня. Когато някой вдишва и издишва през устата, той е болен.

2. Мисленето - ако сме убедени, че няма спасение от болестта, няма как да оздравеем. Трябва да мислим позитивно, което ще ни помогне да постигнем отлично здраве и спокоен ум. Алчността, завистта, злобата правят хората нещастни, съсипват психиката. Когато психиката боледува, боледува и физиката.

3. Водата – тя е лекарство, ако се приема 45-50 минути преди и след хранене, и отрова по време на хранене, защото разрежда стомашните сокове и започва нарушаване на обмяната на веществата. Тогава идват и болестите.

4. Хранене – боледуваме не само защото приемаме вредна храна, но и не ядем правилно. Правилно е да се храним повече пъти дневно с по-малки дози. Преяждането вреди. Дъвчете всяка хапка поне 32 пъти.

5. Движение - ако начинът ни на живот не осигурява достатъчно движение на мускулите и ставите с времето се появяват болести и дискомфорт. Затова трябва ежедневно да се движим.


В категории: Новини , Рецепти за здраве

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки