Потресаващо! Малки деца унищожиха великденска украса в Казанлък


Потресаващо! Малки деца унищожиха великденска украса в Казанлък
Снимки: Община Казанлък
29 Април 2021, Четвъртък


Седналите наблизо техни майки изобщо не реагират, докато малчуганите чупят, разнасят и обезобразяват играчките, поставени там, за да ги радват

Автор: Десант

Само дни след поставянето на красив празничен кът с великденска украса на казанлъшкия площад „Киацо", в навечерието на едни от най-светлите християнски празници, мястото бе обезобразено.  

От видеонаблюдението се виждат ясно лицата на малки деца, чиито майки са седнали наблизо и по никакъв начин не реагират, докато отрочетата им чупят, разнасят и обезобразяват играчките, поставени там, за да ги радват. Вижда се родителското бездействие към явно некрасивите постъпки на техните деца, изтъкват от Община Казанлък.


Украсата преди посегателството


И след вандалството на малчуганите

За съжаление, подобно лошо отношение се наблюдава и към голямата пъстра кошница в парк „Розариум“, обвито също със силно родителско безразличие, допълват от общинската администрация в града на розите.

От там призовават родителите да дават добър пример на своите деца и да проявяват активно отношение към възпитанието и действията им към общинската собственост на публични места.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки