Собственици на малки и средни фирми: С решителните си действия Валери Симеонов ни спаси от фалит


Собственици на малки и средни фирми: С решителните си действия Валери Симеонов ни спаси от фалит
01 Април 2021, Четвъртък


Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на предстоящи вот на 4 април с бюлетина № 24

Автор: Десант

„С решителните си действия Валери Симеонов и НФСБ ни спасиха от фалит. В тяхно лице видяхме хора, които реално защитават малкия и среден бизнес“.

Това заявиха представители на сдружения и асоциации на малки и средни фирми по време на среща в Монтана с лидера на НФСБ и водач на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Бургас Валери Симеонов.

„Ние, от Сдружението „Българската домашна ракия“ подкрепяме Валери Симеонов и партия НФСБ, защото през 2016 г. това беше българският политик, който единствен застана зад нас. Ако не беше той - лобисткият закон в полза на „големите“ нямаше да падне и ние щяхме да бъдем принудени да затворим“, заявиха представители на малки дестилерии.

„Тогава от близо 1280 филми – 200 затвориха. Това са 200 малки бизнеси и техните семейства“, припомни Петко Събев.

От Националната асоциация за здравословно хранене на децата изказаха благодарност към Валери Симеонов и депутатите от НФСБ за оказаната подкрепа, подчертавайки, че сами е нямало да могат да се справят.

„След решителната намеса на Валери Симеонов и битката, която поведе срещу монополите - няколко хиляди малки търговци на горива и техните семейства оцеляха, заяви представител на Асоциацията на малките търговци, производители вносители и превозвачи на горива.

Лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ Валери Симеонов бе категоричен, че той и съмишлениците му ще продължат да правят това, което винаги са правили – да подкрепят реално, с действия предприемчивите и работещи българи,  и да  защитават малкия и среден бизнес срещу натиска на монополите.

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на предстоящи вот на 4 април с бюлетина № 24.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки