Пациентка написа трогателно писмо до лекари в Ковид отделение


Пациентка написа трогателно писмо до лекари в Ковид отделение
10 Февруари 2021, Сряда


Преди дни думи на благодарност към Инфекциозно отделение и грижещия се за него екип разпространи в телевизионния ефир и композиторът Стефан Диомов

Автор: Десант

Изключително трогателно писмо получиха лекари в едно от КОВИД отделенията на УМБАЛ Бургас. Ето как пациентката Янка Бъчварова описва своето състояние и положените за нея грижи в отделението на 8-я етаж, ръководено от д-р Станислава Панайотова. Писмото е подробно, емоционално и разкрива ситуация, в която може да попадне всеки.

Ето и целия му текст:

"На 26 декември 2020 г. се почувствах много зле. Кашлях и ме болеше гърлото. Изпих два тайлола-хот, като мислех, че ще ми мине. Но напразно. На 27.12 лежах вкъщи, на 28.12 синът ми извика Бърза помощ. Вземаха ме в болницата, все още вървях. Благодаря на екипа, който се отзова така бързо. Направиха ми изследване, оказа се, че съм зараза "Ковид19".
Искам от сърце да благодаря на целия екип от лекари, медицински сестри и санитарки. Възхитена съм от чистотата, която се спазва, ред и дисциплина в стария корпус на Новата болница. Благодаря на всички лекари и медицински сестри.
Нека Бог да ги закриля! Верни на Хипократовата клетва, рискувайки себе си, своите близки, решително изпълняват своя дълг в защита на живота!
Бъдете живи и здрави! Желая Ви неугасващ зелен светофар във всички Ваши начинания, за да ни има и нас. Бъдете благословени!"

Преди дни думи на благодарност към Инфекциозно отделение и грижещия се за него екип разпространи в телевизионния ефир и композиторът Стефан Диомов.


В категории: Новини , Медицина

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки