Заради мома Виктория: Към Южното Черноморие - по алтернативни маршрути


Заради мома Виктория: Към Южното Черноморие - по алтернативни маршрути
24 Юли 2020, Петък


Автопоход се кани на блокира входа към Бургас откъм автомагистрала „Тракия"

Автор: Дина Харизанова

Една почти невръстна бургаска Виктория се вживя в ролята на Жана д`Арк, канейки се да поведе автопоход срещу... българският туризъм. Не е тайна, че това лято родното Черноморие се радва на курортисти основно през почивните дни. В края на седмицата кервани автомобили изпълват магистрала „Тракия" в посока към морето.

Момата Виктория обаче - активистка на една партия, срещу която тече процедура за заличаването й  поради групи нарушения при регистрацията й, решава да тури прът в колелата на уикенд летовниците. Така, горката, смята, че подкрепя протестите. А всъщност саботира българската икономика и в частност най-пострадалия от пандемията й отрасъл - туризма!

Да протестира всеки има право. Но най-малкото не е морално с това да пречиш на сънародниците си. Защото към морето и този уикенд ще потеглят от вътрешността на страната стотици семейства с малки деца, които ще трябва да стоят с часове в колите си в тази жега, за да може някаква си Виктория да извика: „Виктори!". Или „Венсеремос" - все тая какво ще вика!

Ние пък ще призовем пътуващите към Южното Черноморие да използват обходния маршрут и поемат по отбевката на магистралата, извеждаща през Камено към Созопол, и през Българово към Слънчев бряг. Да, със сигурност и там ще се образуват тапи, тъй като шосето е тясно и по него се кара с по-ниска скорост, но поне ще е проходимо.

Добре дошли на българското море!


В категории: Новини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки