„Обединени земеделци: Президентът е активен участник в режисиран спектакъл


„Обединени земеделци: Президентът е активен участник в режисиран спектакъл
Снимката е илюстративна
13 Юли 2020, Понеделник


Струпването на хиляди хора във време на пандемия е много рисково и може да провокира тежки последици - притесняват се земеделците

Автор: Десант

„Обединителят на нацията“ е активен участник в режисиран спектакъл на принципа „разделяй и владей“ институциите и гражданите на България. Този филм вече сме го гледали и той никога не свършва добре за българския народ".

Това заявиха в разпространена до медиите позиция от дясноцентристка земеделска политическа партия„Обединени земеделци".

От там са категорични, че „Върховенството на закона и правовата държава нямат алтернатива". Земеделците обявяват, че няма да забравят поругаването на принципите на демокрацията и народовластието от комунистите и техните наследници.

„Струпването на хиляди хора във време на пандемия е много рисково и може да провокира тежки последици" - заявяват от „Обединени земеделци". От партията изтъкват, че се противопоставят „на всички опити за ескалиране на напрежението, провокиране на агресия и прокарване на разделителни линии между българските граждани. И то непосредствено след като получихме доверието на ЕС и ни приеха в „чакалнята“ на еврозоната".

Това e голяма европейска крачка и е предпоставка за банкова стабилност и икономически просперитет - посочват още земеделците.

„Приемането на България за член на валутно-курсовия механизъм ЕRM 2 и банковия съюз е безспорен успех, който нагло се омаловажава от подстрекателите на протестите. Мълчанието на президента по този въпрос „казва“ много! Отново сме свидетели на задкулисни сценарии, които целят превземане на властта със всички средства" - изтъкват още от „Обединени земеделци".

Те декларират, че подкрепят европейския път на развитие на България и не искат на власт отново БСП и нейните сателити.

„Нека не се поддаваме на провокации под натиска на емоциите и да се обединим около разумни решения за утрешния ден на България" - обобщават земеделците в края на своята декларация.


В категории: Политика , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки