50-годишна родилка благодари на бургаски медици за професионализма им


50-годишна родилка благодари на бургаски медици за професионализма им
25 Юни 2020, Четвъртък
Автор: Десант

Майка на близнаци, изкарала много тежка бременност, трогна целия екип на Родилно отделение в УМБАЛ – Бургас с емоционално благодарствено писмо. "Вашите награди, ордени и медали стоят на невидимо място, в сърцата на благодарни хора", пише Ивелина Стоянова от Поморие.

Ето и текста на цялото писмо.

"На 50 г. съм и пристъпихме с мъжът ми към инвитро процедура. Оказа се успешна от първи път. Декември и януари в третия месец ми се наложи постъпване в "Патологична бременност". Лежах 3 пъти. Към "Родилно отделение" съм със специално отношение.

От април месец лежа тук. Вече трети път. В отделението има сериозна дисциплина, започваща от санитари, акушерки, лекари.

Изумих се за това време от интензитета на работа, извънредните ситуации са често явление - не забелязах грубо отношение от никого от целия персонал.

Ние понякога се сърдим на лекарите, акушерките, за забележка. Вчера им казвам на жените в стаята: "Тук лоши хора няма", дано не са последните герои на това време - стоически да издържат, този интензитет на работа и извънредни случаи. За да са тук, означава, че са хора с големи сърца, освен това те също имат семейства!

Благодаря на всички смени за отношението. За такава операция ме викаха в Пловдив, аз реших да остана тук. За първи път пиша такова писмо, защото в сърцето си имам специално отношение на Благодарност.

Благодаря на д-р Душепеев и д-р Факалиева за операцията, която беше успешна. На анестезиолозите също.

Отделението ви е с безапелационна дисциплина! Не искам да сте последните герои! Вашите награди, ордени и медали стоят на невидимо място, в сърцата на благодарни хора."


Ивелина и Георги Стоянови, от гр. Поморие


В категории: Новини , Медицина

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки