Бизнесмен от Бургас предоставя хотела си за настаняване на болни с Covid-19


Бизнесмен от Бургас предоставя хотела си за настаняване на болни с Covid-19
Снимки: Авторът
16 Март 2020, Понеделник


За 36-годишния Кристиян Киров в момента е по-важното да се опази живота на хората, а не да спаси бизнеса си

Автор: Диана Славчева

Млад бизнесмен от Бургас предложи неочаквана помощ на Областния щаб за ограничаване разпространението на коронавируса. Той е готов да предостави  абсолютно безвъзмездно цялата материална и леглова база на хотела си, за да бъде използвана за нуждите от настаняване на диагностицирани с COVID-19.

36-годишният Кристиян Киров е собственик на хотелски комплекс, разположен сред горите на близкия до Бургас парк „Росенец“. С обявяването на извънредното положение в нашата страна във връзка с разпространението на коронавируса, той решава, че в тази сложна обстановка най-важното е да се запази здравето на хората.



Затова заявява пред Областния оперативен щаб, че е готов да пригоди хотелския си комплекс за настаняване на нуждаещи се от лечение на COVID-19. Базата е с капацитет за 80 човека, но би могла да се преструктурира и тази бройка да се увеличи.



Киров споделя, че е взел с лекота решението да предостави хотела си като база за лечение, защото правилните решения, според него, не се вземат трудно и с голямо колебание. Но е много разочарован от агресията на бизнеса, който непрекъснато настоява пред държавата с различни искания и претенции. За тях така иили иначе ще дойде време, махва с ръка Кристиян и отново повтаря, че в момента най-важното е да се спасят хората, а не дали някой ще загуби бизнеса си. 


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки