Известен лицево-челюстен хирург стана част от екипа на УМБАЛ Бургас


Известен лицево-челюстен хирург стана част от екипа на УМБАЛ Бургас
10 Декември 2018, Понеделник


Това е д-р Константин Димов, завеждащ Отделението по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛСМ „Пирогов“, член на EACMFS- Европейска асоциация на лицево-челюстните хирурзи

Автор: Десант

Един от най-известните специалисти по лицево-челюстна хирургия в страната стана част от екипа на УМБАЛ Бургас. Това е д-р Константин Димов, завеждащ Отделението по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛСМ „Пирогов“, член на EACMFS- Европейска асоциация на лицево-челюстните хирурзи. До момента в болницата нямаше такъв специалист и пристигането му тук ще е от значителна полза за жителите на Бургас и региона.

В УМБАЛ Бургас д-р Константин Димов ще извършва прегледи и лечение на пациенти със заболявания и травми в лицево-челюстната област. Той ще преглежда тук по два дни в месеца – всеки втори четвъртък и петък. Първите дни за посещението на д-р Димов в Бургас са 13 и 14 декември. Прегледите ще се извършват на 13.12 (четвъртък) от 16 до 19 ч. и на 14.12 (петък) от 8 до 12 ч. в аудиометричния кабинет на УНГ-отделението (7 етаж в Новия корпус на УМБАЛ Бургас).

Прегледите при д-р Димов са платени, на цена 40 лв. и се заплащат в касата на болницата. При необходимост от лечение, то може да бъде покрито от НЗОК.


В категории: Новини , Медицина

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки