Продуцентът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров: Има хора, които могат да окалят и най-доброто дело


Продуцентът на ансамбъл „Българе” Христо Димитров: Има хора, които могат да окалят и най-доброто дело
Снимки: Фейсбук
17 Август 2018, Петък


Именитият ни хореограф направи на пух и прах критикарите на фестивала в Жеравна с емоционално видеообръщение във „Фейсбук"

Автор: Десант

Часове преди откриването на 11-ото издание на фестивала на народната носия в Жеравна, продуцентът на ансамбъл „Българе” - хореографът Христо Димитров, по чиято идея през 2008 г. е поставено началото на традиционния вече форум, се обърна към хейтърите с емоционално видеообръщение, качено в профила му във „Фейсбук".

Така той отговори на критикарите, скрити зад фалшиви профили в социалните мрежи, които нападат и критикуват всеки, който се опитва да направи нещо в държавата.



„Когато влезеш във „Фейсбук" виждаш, че там има хора, които могат само да рушат, да плюят, да злословят, да лъжат. Те могат да съсипят всичко, да очернят най-почтеният човек, да окалят и най-доброто дело. Правят го, защото са злобни, завистливи, некадърни и най-важното – нещастни. О, окаяни човечета! О, свещена простота!" , обръща се Христо Димитров към тези, които винаги се намират да злословят по адрес на фестивала в Жеравна.

„На тези хора искам да кажа, че никога, ама никога няма да успеете да спрете добрите, честните, почтените, трудолюбивите, идейните българи да правят добро!

Строителите ще продължават да строят, творците – да творят, предприемчивите – да успяват, а добрите – да бъдат щастливи въпреки, че тези хора ще се опитат да им пречат с всички сили.

Докато първите ще оставят нещо за страната си, за вторите(хейтърите, б.а.) никой няма да се сетят. Техните жалки опити да изпъкнат ще са толкова успешни, колкото и опитите да жабата да стане кон. Продължавайте да оплювате страната си и да съсипвате имиджа на България!”,
саркастично изтъква в емоционалното си изявление именитият ни хореограф. 


В категории: Новини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки