Не е за вярване: В добрата стара Англия забраняват на ученичките да носят поли


Не е  за вярване: В добрата стара Англия забраняват на ученичките да носят поли
Снимки: MEN media, PA и dailymail.co.uk
03 Юли 2018, Вторник


Причината е... да се пазят правата на трансджендърите. Вижте още подробности за тази лудост

Автор: Десант

В 40 училища във Великобритания забраниха на ученичките да носят поли заради политиката за налагане правата на трансджендърите, съобщава „Дейли мейл", позовавайки се на публикация в „Сънди таймс".



Първото училище, където е въведена джендър неутрална униформа, е в Луис, Източен Съсекс, където от есента на миналата година всички негови възпитаници са задължени да носят панталони.

„Причината за смяна на униформата в училището е свързана с равенството и вежливостта. Сега всички наши ученици носят еднаква униформа, което е по-благоразумно и с по-голяма вероятност изравнява шансовете да не бъдат нарушени нечии права“, заявява шефката на школото Тони Смит, която е убедена, че именно панталоните са „джендър неутрална униформа".

Там са на мнение, че носейки поли, момичетата ще се „сексуализират", един вид ще се идентифицират с нежния пол

Родители на ученици от висшето училище Филипс в град Бюри, където също са въвели джендър униформата, се оплакват, че преди предприемането на подобно решение с тях не са проведени  консултации и никой не е потърсил тяхното мнение.


Висшето училище в Бюри

Бившият ученик на училището в Луис - Пиърс Морган, не може да повярва, че любимото му учебно заведение може да се подаде на тази глупост за половата неутралност, която се налага от едно малцинство. Пред „Дейли мейл" той призовава: „Нека момчетата си бъдат момчета, а момичетата - момичета! И престанете да им се бъркате по такъв смешен начин".

​Медиите припомнят, че за Деня на майката, който във Великобритания традиционно се отбелязва в четвъртата неделя след Великия пост, са пуснали... джендър неутрални картички. В текста на поздравлението в тях думата „мама“ била заменена с местоимението „ти“!


В категории: Репортажи , Свят

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
MUNCHO
09.07.2018 11:49:56
1
1
A KAKVO E MNENIETO NA SHOTLANDTZITE ZA TOVA ,,NOVOVAVEDENIE,,?!
1
Кабули
05.07.2018 09:24:05
6
0
Нищо ново под слънцето! Като знаем, че педерастите са управлявали и управляват света от хиляди години насам, то и днешните левандури, шибалници и мозъчни откачалки гледат да се впишат с най-голяма аларма в света на педеругите. Цезар, Македонски, Ленин - най-известните в историята сексуални извратеняци, управлявали империи и народи. То и един днешен некоронован император погалва момченцанта по коремчетата! Това е слабостта на дегенератите, които я възприемат за реалност и от там следват и ще следват злините на днешния, утрешния и по-утрешния свят на... хермафродити.
Нещастни безполови и безмозъчни грешки на природата! Вие заслужавате само едно - смърт и забвение!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки