И джендърите на Сорос се „загрижиха" за ромите


И джендърите на Сорос се „загрижиха" за ромите
Снимка: Архив "Десант"
08 Май 2018, Вторник


Вижте както препоръчват платените от международния аферист неправителствени организации, влезли под кожата дори на ЕК

Автор: Десант

Да се легализират „конструктивните постройки", които са единствено жилище на ромите; да се премахнат таксите за задължителната предучилищна възраст на циганчетата и да се създадат програми за обучение и наемане на ромски професионалисти - учители, лекари, социални работници, специалисти по заетост, полицаи и др.

Това са част от препоръките, включени в Граждански доклад за изпълнението на Националната стратегия на Република България за интеграция на ромите, който вече е одобрен от Европейската комисия. Той е част от пилотна инициатива, управлявана от ЕК и координирана от Централноевропейския университет, който - забележете - е основан с финансовата помощ на...  Джордж Сорос.

Така че не е чудно, че документът е изготвен от цяла тумба соросоидни неправителствени организации, общо девет на брой, и е пълен с цитати от доклади на Българския хелзински комитет.

Сред разработчиците на доклада са: Център за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе", СНЦ „Свят без граници" - Стара Загора, СФ „ИндиРома" - Куклен, Ромска академия за култура и образование - Сливен и... „Джендър алтернативи" - Пловдив.  

Това че джендърско НПО си вре носа в интеграцията на ромите доказва за пореден път красноречиво, че конците на врявата за т.нар. права на гейове и цигани се дърпат от скандалния международен аферист от унгарски произход Джордж Сорос, който плаща масрафа на знайни и незнайни фондацийки, неправителствени организацийки и пр.

А както виждаме, господинът е сварил да си напазарува и стабилна подкрепа от страна на брюкселските еврочиновници, които верноподанически са хукнали да свирят по гайдата му с измислени „пилотни инициативи".

Що се чудим после, че в българските учебници по пише, че Гергьовден бил ромски празник?!


В категории: Новини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки