Два трупа в Пампорово помрачиха Деня на влюбените


Два трупа в Пампорово помрачиха Деня на влюбените
Снимки: 24rodopi.com
14 Февруари 2018, Сряда


Вижте подробности за простреляните в автомобил в Пампорово

Автор: Десант

Досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая „Два трупа в автомобил" на Пампорово. Това обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Тодор Деянов. Водещата версия е убийство и самоубийство.

41-годишната жена, идентифицирана като Николина П. е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, за който бе установено, че е рок музикантът Антон Бояджийски, е настълила след изстрел в главата. В автомобила е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на рокаджията, който е бил облечен изцяло в черно.



Труповете са открити в автомобил „Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. Случайно преминаваш по пътя смолянчанин, за който по-късно се разбра, че е синът на кмета на Смолян Николай Мелемов - Тодор Мелемов, забелязал спряната извън пътя на габарити кола. В района силно валял сняг. Заедно с приятелите му помислили, че има някакъв проблем, затова спрял и отишъл да пита дали хората в спрелия автомобил нямат нужда от помощ. Но през прозореца видял окървавените лица и подал сигнал на 112.

Простреляните мъж и жена са били жители на Пловдив и са имали връзка, посочват от полицията. Николина била разведена, а Антон - вдовец.

Жената работила от два дни в банков клон на Пампорово. Според първоначалната версия, приятелят пристигнал в курорта специално, за да се видят.

По случая е назначена тройна експертиза. Предстоят повторни огледи.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки