Глас от чужбина: Джендър политика и мултикултурализъм унищожават западната цивилизация


Глас от чужбина: Джендър политика и мултикултурализъм унищожават западната цивилизация
30 Януари 2018, Вторник


Глобализмът е извратена версия на Ленинизма,  а мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от глобалистите, казва българинът от Канада Иван Борисов

Автор: Силвия Горанова

Иван Борисов е един от много ни сънародници, които са избрали да търсят препитанието си извън пределите на родината. Родом е от Плевен, но е излязъл от страната ни през 1990 г. Работил е 10 години в САЩ и в Латинска Америка, в момента  се е установил във Ванкувър, Канада.

Въпреки, че от 28 години не живее в България, не се чувства нацяло откъснат от корените си и следи политическите и обществени процеси в държавата. Така е научил за противоречивата, както той сам я нарича, Истанбулска конвенция, която България обмисля да подпише.

Това е поводът Иван Борисов да ни изпрати свое писмо, което публикуваме без редакторска намеса. Като човек, който от дълги години има лични наблюдения над това, което се случва в почти всички западни държави, (и по света по принцип), той съвсем отговорно заявява, че Западът е “потъващ кораб”. 

Предлагаме ви сами да се запознаете с неговите аргументи.

„Три са основните причини за разпада:

ГЛОБАЛИЗМЪТ, който де факто е една много по-перверзна и извратена версия на Марксизма и Ленинизма.

МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМЪТ, който е главното оръжие на Глобалистите (Споменати по-горе). Мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от Глобалният Елит, който никога и никъде не е функционирал, НЕ функционира в момента и по всичко личи, че никога няма да функционира и в бъдеще. И въпреки това продажните западни лидери, марионетки, контролирани от глобалистите, продължават да налагат и натрапват мултикултурализма, без съгласието на местното население, без допитване или референдуми. Така нареченият мултикултурализъм е де факто демографски геноцид над населението от европейски произход. 

МОРАЛНАТА ДЕГРАДАЦИЯ И РАЗВРАТ, вследствие на бруталното натрапване на всякакъв вид долнопробни и гнусни извратени концепти маскирани като “борба за равноправие” за правата на така наречените (на Английски) LGBTQP, които са си най-обикновенни перверзници. Прочетох Истанбулската конвенция в оригинал (на английски) и нямам абсолютно никакво съмнение че е “Троянски Кон”, който ще си покаже копитата и ще се развилнее бясно в момента, в който бъде узаконен и подписан.  

Посланието ми към България е кратко и ясно: 

Ако искаме да запазим дори и минимален шанс да съхраним нашата хилядолетна култура, традициите и начин на живот, “Троянският Кон” не трябва, да бъде допускан в пределите на родината ни.

Ако се подпише този документ, който твърди че “Пол” не е билогично понятие а социално изградена роля, кутията Пандора вече е отворена и след това няма затваряне.  

Така се започна и в Канада. Уж равноправие, уж против насилие, и в момента промиват мозъците на децата от ранна детска възраст с извратени концепти за безполовост (не си нито мъж нито жена) трансексуалност и дузини други извратени и сложни за разбиране термини като: “LGGBDTTTIQQAAPP”.

Да, това е истински термин (съкращение на група термини) използван от “Федерацията на началните учители” в провинция Онтарио, което на английски означава: 
Lesbian, Gay, Genderqueer, Bisexual, Demisexual, Transgender, Transsexual, Twospirit, Intersex, Queer, Questioning, Asexual, Allies, Pansexual and Polyamorous 

На български гугъл го превжда по следният начин:

Лесбийка, Гей, Гендер, Бисексуални, Демисексуални, Транссексуални, Транссексуални, Twospirit (Няма превод) , Интерсекс, Queer (Сбъркан), Въпроси, Асоциални, Съюзни, Пансексуални и Полиаморски.

И това е само върхат на айсеберга. Тази брутална дегенеративна политика се налага във абсолютно всички сфери на обществото.
________________________________________________________________________

Други важни фактори които допринасят за потъването на Западният “кораб" са: 

ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРЕКТНОСТ, която де факто е официалната “Религия” на запада и булшинството от хората я следват фанатично без дори да го осъзнават. Религията на политическа коректност е главното оръжие използвано от леваците в така наречената “Идеологична Война” (Culture War), в следствие на която обикновенните хора са репресирани и наплашени да не изразяват мнения различни от официалната псевсдо-либерална политика.

Ако някой посмее да изрази несъгласие, не става въпрос за критика, просто несъгласие, социално-икономическите последици са жестоки.

Публичо заклеймяване (расист, ксенофоб, хомофоб и любимото напоследък, нео-нацист). Почти сигурно е, че ще си загубите работата, приятелите, и дори и роднините ви може да се обърнат срещу вас. 

ПОЛИТИКАТА НА ИДЕНТИЧНОСТ (Разделяй и владей. Всеки срещу всеки)

Промиване на мозъци от ранна детска възраст. Още от малки настройват децата едни срещу други.. Момичета срещу момчета. Малцинства срещу “привилегированите”, гейове срещу хетеросексуални и т.н. Това се постига като на определена група и се втълпява че е жертва репресирана от някоя друга група.  

Най-атакуваната група обаче, която няма право на глас са белите хетеросексуални младежи и мъже. Те са заклеймени като враг номер едно на левашкият псевдо-либерализъм.

Промиването на мозъци е жестоко и тотално и не подлежи на дискусия. Всяко мнение против официалната псевсдо-либерална политика е моментално заглушено.

НАРКОМАНИЯТА, която е в момента заема епидемични мащаби и последиците от нея са разрушителни.

ФЕМЕНИЗМЪТ ( и криворазбраната му интерпретация) водещ до разрухата на основната клетка на обществото, семейството. Мъжете и жените които в природата са естествени съюзници и имат нужда един от друг, са насъсквани едни срещу други под предтекст че мъжете са врагове на жените. Въвеждат се термини като “Токсична Мъжественост” (Toxic Masculinity), които втълпяват чувство за вина в подрастващите момчета. В същото време момичетата от малки израстват с идеята че са жертви на токсичните мъже. Тази шизофренишка идеология има пагубен ефект върху обществото. 

(Екстремен) МАТЕРИАЛИЗЪМ заместващ духовноста и всякакви морални ценности. 

“ОБЩЕСТВЕНИЯТ МАРКСИЗЪМ” (Cultural Marxism), който тотално е завладял образователната система, като се започне от детските градини и се стигне до университетите. Едно време на това в България му казвахме “Комунизъм”. 

ЛИПСАТА НА ОБЕКТИВНИ МЕДИИ. Почти всички средства за масова информация са пропагандни машини на глобалният елит.  

Да обобщим.  

Всичките тези регресивни политики са лансирани, натрапвани, и пропагандирани от ляво ориентираните самозабравили се псевдо либерали, които всъщност са деспотични тоталитаристи и не толерират идеологии които са различни от тяхната.

Тези типове се преструват на толерантни само когато им изнася и мненията на другите съвпадат с тяхната сбъркана идеология.

Ако някой обаче посмее да изрази несъгласие, моментално се нахвърлят върху него като побеснели,
“кръвожадни канадски вълци” и веднъж като захапят не спират докато въпросният обект не е разкъсан на парчета.

Това се прави с цел “назидание” като се изпраща ясно послание какво ще се случи на всеки който дръзне да се противопостави на техните малоумно утопични идеали.  

Мотивацията за да споделя тези мои тревоги е придизвикана само и единствено от любов към България. Аз обичам и двете държави. Канада както вече с болка споделих е един грандиозен потъващ кораб който (според мен) няма как да бъде спасен и в интерес на истината сърцето ми се къса като виждам какво се случва в тази до скоро прекрасна държава. 

Надявам се поне България да се поучи от фаталните грешки на запада и да поеме различен път (като Полша и Унгария например) и да се спаси от лапите на мултикултурализма, глобализма и регресивната псевдо-либералната политика на абсолютен разврат и морална деградация.

Накрая желая съвсем ясно да поясня, че аз съм най-обикновен човек. Не съм политически активист. Никога не съм се считал и за прекален патриот, дори напротив. 

По принцип съм с доста отворено и либерално мислене, но масовите социални аномалии, които заливат запада в момента е невъзможно да бъдат игнорирани, тъй като са пълна, абсолютна и тотална лудост от която страдат абсолютно всички сфери на западното общество. 

Искрено се надявам тази лудост граничеща със шизофрения да НЕ превземе и България, защото независимо от недостатъците и абсурдите, които за съжаление все още съществуват в държавата, ако България се опази от регресивните псевдо либерални политики, все още има шанс не само да оцелее, но и да продължи да бъде едно нормално, (а защо не и по-добро) общество за живот. 

Искренно и с любов към България, Иван Борисов 


В категории: Новини , Коментари

7
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
7
Суеверия...
01.02.2018 11:26:35
1
0
или Суеверия...
6
медиите
01.02.2018 05:59:04
1
1
Има много фантасмагории. Това определено е за цензура. Проблемът с българските медии не е от вчера, нито от Демокрацията, а от Комунизма. За толкова време какво се направи по медиите, да се изведе България от тази изолация по отношение на Европа и собствената й история? Толкова дипломи, са всъщност т.нар. идеологически/измислени - започвам със социолозите. САЩ и Канада са проект на Европа.... Т.е. те нямат тяхна история. Или ако имат е това, което подлежи на цензура при нас. В тези извращения. Коя история реално познаваме? С всички свързани с това неща? Тази медиина изолация създава страхотни проблеми. За да ни качват някакви, по които нямаме никакви отношения. Които са срамота ... за тях. И се вижда, че нищо не се прави по медиите, не е направено по интегрирането на България. Не участваш в коментар за нищо друго - само да дадеш данни или анализ колко са нереалистични нещата! Явно толкова дразни това, че следва заяждане. Не това не са мнения. Това са данни и анализи. И то страшни. Аз нямам нужда от тях. А дали медиите искат да се оправят или не... достатъчен принос и съзнание имам да им помогна. ? Без Класиката в. Десант издиша...
5
коментар
01.02.2018 00:30:27
0
0
Нов обществен съвет на БНТ. Заглавие.
Доколкото познаваме тези членове...като творчество, без х. казасян и без г. паси. Категорично. Жалко или щастие, че г-н Исак Паси... (и "сула"... коментари, в. Сега също не става)
4
??
01.02.2018 00:09:44
1
1
Този материал подлежи на цензура...Така или иначе частични информации за това, онова...???
3
70% от поляците са "втори
31.01.2018 13:15:50
0
1
Точно писах, че по данни на Отворено Общество - 70% от поляците са "вторично неграмотни" по отношение на медиите. И то не от сега. Относно "фалшивите медии". Търговия, бизнеси... работят с такава информация...(в България или другаде) и я предлагат ... в България, без съответните проучвания.... и е Пазарлък/насилие, агресия срещу всеки човек...от колко време???? Камо ли пък спрямо този, който е в състояние да представя закон, данни, аргументи, анализи......Понеже сме толкова изолирани от ... всичко европейско! За какво ходят в това Народно Събрание? Тях ги манипулират.. да манипулират другите... Има електронни престъпления...нещата с медиите тука влизат/или ще влязат... Тези наши емигранти по чужбина, за какво ли става въпрос...не знаеме. Мои познати се опитваха страшно да ме лъжат...за какво ли не. По чужбински ... работи. Много е тъжно. Аз от тука, зная малко повече... Извинявайте,..
2
Галина П.
31.01.2018 08:43:41
1
0
Моля ви, редактирайте текстовете преди да ги публикувате!
1
Да така е
31.01.2018 01:09:23
2
1
И премиера .. на Каднада е един ...джендер
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки