Ангел Джамбазки: Докато зелените „пазят“ Пирин на жълтите павета, ромите изсичат горите


Ангел Джамбазки: Докато зелените „пазят“ Пирин на жълтите павета, ромите изсичат горите
06 Януари 2018, Събота


Геноцидът над българското население от тази малцинствена група трябва да бъде прекратен незабавно, категоричен е евродепутатът

Автор: Десант

По времето, когато в София се провеждаше „екологичен“ протест срещу втория лифт в Банско, цигани в община Роман нападнаха с брадви и мачете лесничеи, които са ги заловили с незаконно отсечени дървета. Това е поредният брутален акт на насилие над служители на реда, които изпълняват дълга си. Нападението е станало вчера на черен път в землището на с. Струпец.

По този повод евродепутатът Ангел Джамбазки, отново обърна внимание, че циганите в цялата страна безчинстват, грабят, убиват, изнасилват, замърсяват въздуха и унищожават горите.

"Геноцидът над българското население от тази малцинствена група трябва да бъде прекратен незабавно.

На фона на всичко това шепа т.нар. еколози трамбоват на жълтите павета в защита на дърветата в природен парк Пирин, който са виждали само по телевизията. Същите тези не си мърдат пръста да видят какво става в горите край Роман, Враца, Монтана, Велинград, Пазарджик и т.н., където от години циганите унищожават природата като незаконно изсичат, за да си „наберат“ дърва.

Зелените протестери мълчат и за замърсяването на въздуха в цялата страна около незаконните гета, в които освен бракониерска дървесина се горят гуми, дрехи, мебели и каквото още „братята роми“ откраднат от къщите на беззащитните пенсионери или работещите данъкоплатци, които им плащат помощите. Това замърсяване води до сериозни проблеми за стотици хиляди хора" - категоричен е Ангел Джамбазки.

Протестите на т.нар. еколози, които се правят на загрижени за Пирин планина, той окачестви като "несериозен и жалък театър".

"Сигурно следващият протест ще е в защита на дискриминираните от лесничеите „роми“, които без да искат са изпуснали мачете и то се е забило в предното стъкло на патрулния автомобил?" - обръща се евродепутатът към протестиращите „природозащитници“. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки