ГАВРА! Депутат от ДПС ще изнася рождественска беседа в софийски храм


ГАВРА! Депутат от ДПС ще изнася рождественска беседа в софийски храм
11 Декември 2017, Понеделник


Вижте кой е „православният християнин", който ще говори на богомолците на тема: „Първообразът на човека: въплътеният Бог Слово“

Автор: Десант

Откритата беседа на тема: „Първообразът на човека: въплътеният Бог Слово“ ще се състои на 14 декември в Енорийския център на столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“, съобщават от Светия синод. 

Няма лошо! В навечерието на Христовото рождество такива мероприятия събират доста миряни под купола на храма.  

Това, което е нечистоплътно, меко казано, в случая е, че гост-лектор, който ще изнесе беседата, е не някой друг, а депутатът... Йордан Цонев, представен в обявата като „православен християнин".

Вярно, известният сред бившите си съграждани в Бургас като Данчо Пицата или Данчо Ментата, бивш пицаджия и крупие, свари да завърши богословие от немай къде, просто да върже някаква диплома за висше. 

Но толкова ли се свършиха свещениците и православните ни отци, та Църквата ни опря до услугите на дясната ръка на Ахмет Доган, посветил се предано на продажната антиконституционна партия ДПС, която никога не е крила „призванието" си да защитава „правата и свободите" единствено на мюсюлманите у нас!

Народе???? 


В категории: Църковни празници , Вяра , Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки