Концертите на Smokie в Бургас и Варна се изместват през ФЕВРУАРИ


Концертите на Smokie в Бургас и Варна се изместват през ФЕВРУАРИ
15 Ноември 2017, Сряда


Групата няма аналог в цял свят, тя носи история, духа на 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век

Автор: Силвия Горанова

Предстоящите грандиозни концерти на рок легендата Smokie във Варна и в Бургас се изместват с един месец. Новите дати са 8 и 9 февруари 2018 г. Тази промяна се налага, поради голямото световно турне на групата, в което тази година за първи път България участва с два града.

Това дава възможност на всеки, който е закъснял със закупуването на билети да направи своя Коледен подарък. Закупените билети на промоция, както и на редовни цени, важат за новите дати без презаверка.

Предстои грандиозно посрещане на групата като ВИП гости в двата най-уникални морски града в България. През тази и следващата година Smokie са на световно турне, стотици концерти им предстоят. Музикантите споделят с организаторите, че подготвят нещо специално за България.

От доста години не сме виждали Smokie на родна сцена. Това е легендарен момент, в който ще видим феномена, дал началото на мелодичния рок и музиката, с която свързваме последните 30 години.

Smokie нямат аналог в цял свят, те носят история, духа на 70-те, 80-те и 90-те. Една запазена марка, която гарантира качество и истински емоции.

Предните трибуни в спортаната зала във Варна вече са запазени. Концертът в Бургас е в Държавна Опера, където обещава да бъде камерно изпълнение в по-интимен кръг. Невероятен миг, малцина ще могат да се докоснат до легендите от близо и да чуят най-любимите хитове от последните десетилетия само на метри от сцената.


В категории: Културен Десант

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки