„Филип Кутев”, „Тракия” и „Пирин” ще се надиграват на една сцена


„Филип Кутев”, „Тракия” и „Пирин” ще се надиграват на една сцена
29 Август 2017, Вторник


„Нощ на ансамблите“ събира трите най-големи български фолклорни състава на една сцена

Автор: Десант

Трите най-големи български фолклорни състава, превърнали се в емблеми на музикалното и танцовото ни изкуство - ансамбъл „Филип Кутев”, „Тракия” и „Пирин”, ще стъпят на една сцена, за да премерят сили в „Нощ на ансамблите“ 2017. За трети пореден път трите ансамбъла се сливат в един спектакъл, за да покажат красотата на българския фолклор.

Събитието е единствено по рода си и събира най-добрите танцьори, певци и инструменталисти на една сцена в ритъма на истинска българска фолклорна музика. На спектаклите в зала 1 на НДК в София и в ДКС - Варна ще се включат над 150 души - танцьори, певци и музиканти, които ще се надиграват в едно зашеметяващо шоу. Участниците ще сменят различни костюми от всички фолклорни области на България и ще излизат на сцената в няколко поредни надигравания, за да се съберат накрая заедно за общо изпълнение.

Билети за спектакъла „Нощ на ансамблите“ вече са в продажба на цени от 15 до 40 лева. Могат да бъдат закупени ексклузивно в интернет на www.ticketportal.bg, както и в Билетен център НДК и касата на ДКС – Варна, съобщават организаторите на събитието.


В категории: Новини , Фолклор

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Руми
30.08.2017 04:58:45
2
0
Ще се излъчва ли по телевизията за тези които не могат да го гледат на живо ?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки