Огнян Герджиков организира среща с ГЕРБ по въпроси, свързани със земеделието


Огнян Герджиков организира среща с ГЕРБ по въпроси, свързани със земеделието
10 Април 2017, Понеделник


Разговорите бяха свързани с актуални питания на производители в сектора

Автор: Десант

Министър-председателят Огнян Герджиков организира работна среща по актуални въпроси на земеделските производители с участието на министъра на земеделието Христо Бозуков и неговия екип и експертния екип на ПП ГЕРБ, начело с бившия министър на земеделието Десислава Танева.

Служебният премиер пое ангажимент да съдейства този разговор да се осъществи веднага след парламентарните избори и да засегне важни проблеми на земеделските производители, поставени в писмо от партия ГЕРБ до него.

Огнян Герджиков подчерта, че следи с внимание развитието в сектор „Земеделие“ и специално хода на плащанията по схемите и мерките за директно подпомагане на земеделските производители.

Участниците в срещата обсъдиха най-спешните мерки по кампанията за директни плащания в областите развитие на селските райони, биологично земеделие, преработка на селскостопански продукти, както и комуникацията с Европейската комисия по тях.

Дискутирани бяха всички конкретно поставени от представителите на ГЕРБ проблеми. Формулираните и вече предприети от Министерството на земеделието решения бяха оценени положително. Разговорът премина в дух на експертност и колегиалност, се казва в съобщение от пресцентъра на МС.


В категории: Новини , Съвети за земеделието , Земеделие и скотовъдство

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки