Патриотите отново блокират границата, този път безсрочно


Патриотите отново блокират границата, този път безсрочно
23 Март 2017, Четвъртък


По едно и също време утре, 24 март, ще бъдат блокирани граничните пунктове „Капитан Андреево”, „Лесово” и при Малко Търново. Всеки, който не иска съдбата ни да се решава от чужда държава, е добре дошъл, призовават Обединените патриоти

Автор: Десант

"Утре, 24 март, точно в 11,00 часа затваряме границите безсрочно". Това обяви преди минутни лидерът на „Национален фронт за спасение на България” и съпредседател на „Обединени патриоти - НФСБ, „Атака” и ВМРО” Валери Симеонов.

"С цветя и молитви ислямизмът няма да се победи. ЕС трябва да има нова политика за миграцията. Трябва да има радикални закони. Който е радикален - да се изселва от Европа. В България има едни автобуси. Знаем ли тези туристи дали идват тук да гласуват или за нещо друго", добави той.

Ще бъдат блокирани всички ГКПП-та на границата с Турция – Малко Търново, Капитан Андреево и Лесово. Всички, които не желаят чужда държава да определя съдбата ни, могат да ни подкрепят със своето присъствие, се казва в официално обръщение на лидерите на основните патриотични партии в обединението – НФСБ, ВМРО, Атака и СЕК.

За желаещите да се присъединят на блокадите в Малко Търново и Капитан Андреево, има организирани автобуси, които ще тръгнат в 8,00 часа сутринта от спортна зала „Бойчо Брънзов”в ж.к. „Изгрев” в Бургас.

Напомняме, че турският президент Ердоган се закани днес на българското правителство и го обяви за „недемократично”, задето допуснало блокадите на границата.

Правителството в Анкара съвсем официално се ангажира с транспортирането на българските изселници през границата и подчерта, че причината била крайно недостатъчният брой на секциите на турска територия.


В категории: Новини , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки