И „За честта на пагона“ подкрепи "Обединените патриоти"


И „За честта на пагона“ подкрепи "Обединените патриоти"
22 Февруари 2017, Сряда


Коалицията продължава да се разраства

Автор: Десант

Подкрепяйки „Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО“, подкрепяме бъдещото устойчиво развитие на българската държава, казват от организацията на запасното войнство.

Националното сдружение на клубовете запасното войнство „За честта на пагона” е неразделна част от коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО”.

Това се посочва в декларация, разпространена от организацията на военните във връзка с предстоящите на 26 март парламентарни избори. Тя е подписана от председателя на сдружението ген.-лейт. о.з. Петър Илиев.

"Ние, воините от запаса и резерва, сме положили клетва пред народ и Родина и няма да пожалим своите усилия за единението и просперитета на нацията. Считаме, че идеите, развити в управленската програма на „Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО“, защитават националните интереси и са алтернатива на непродуктивното статукво", гласи декларацията.

"Днес живеем в сложно време, изпълнено с предизвикателства и заплахи. Ето защо ясно осъзнавайки нашия дълг и отговорност, заедно с другите патриотични сили, ние сме готови да направим необходимото за постигането на максимални изборни резултати", заявяват още от „За честта на пагона“.

Припомняме, че досега ПП „Средна европейска класа“ и Съюз на патриотичните сили „Защита“ са се присъединили към коалицията, а Национално движение „БГ Патриот“ декларира подкрепата си за Обединените патриоти.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки