ДОСТ и ДСП искат мъст на Коледа


ДОСТ и ДСП искат мъст на Коледа
Подобен цирк вече гледахме в Джебел
26 Декември 2016, Понеделник


Независимо от днешния сблъсък между активисти на двете етнически партии в Могилене, по своята същност те са еднакво опасни и вредни за България

Автор: Силвия Горанова

Агитките на ДПС и ДОСТ си организираха грозна разпра пред Тюркян чешма в кирковското село Могиляне. Хората на Лютви Местан пристигнаха на организирания по Коледа митинг срещу т. нар. „възродителен процес” с шапки с логото на партия ДОСТ.

В същото време ти поискаха да бъдат премахнати знамената на ДПС, сложени на трибуната. Това предизвика напрежение и размяна на обиди между активистите на двете етнически партии, но до бой не се стигна.

Като компромис Лютви Местан се изказа преди да започне официалната програма, организирана от Общинския съвет в Кирково, доминиран от ДПС. Сред неговите слушатели бяха забелязани турски дипломати, съобщава Родопи.24.

Независимо от скандала, в крайна сметка Лютви Местан и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ говориха по един и същ начин – на езика на етническата омраза и разединение на българския народ.

На Коледа, когато християните празнуват Рождество Христово, двете етнически партии призоваха за мъст. Чуха се и от двете страни призиви „историята да се помни и да има наказани”. Което е поредното доказателство, че и ДОСТ, и ДПС, са еднакво опасни и вредни за България.


В категории: Новини , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
дядо дъртю
13.02.2017 18:44:55
2
0
Умишлено ни провокират,за да ни противопоставят.Английската поговорка гласи:"Разделяй и владей"!
1
MUNCHO
27.12.2016 11:29:05
2
0
,,PO DELATA SHTE GI POZNAETE,,! A...ISTORIJATA TRABVA DA SE POMNI-DA! I ATENTATITE I 500 GODISHN
IJAT GENOTZIT-SASHTO!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки