Те го казаха


13 Август 2016, Събота


„Бойко Борисов да свиква с мисълта, че може да загуби президентските избори”
лидерът на АБВ и президент два мандата Георги Първанов се заканва на Борисов



„Бойко Борисов е разколебан дали да се кандидатира за президент след информацията за евентуалната номинация на ген. Румен Радев за поста”
Корнелия Нинова от БСП се надява или дразни?

„Бурята за президентските избори е повече в медиите, отколкото в БСП"
евродепутатът Илиана Йотова също дава рамо на своите партийни другари

„Онова, от което се нуждае страната, е нормалност в политиката, а нормалността означава ясни правила, по които се прави политика”
пашата на ДПС Мустафа Карадайъ е в небрано лозе, след като бизнес партията му не управлява

„Идеята за АЕЦ "Белене" се съживява, защото тя е абсолютно реалистична. Има шестима потенциални инвеститори, няма обвързващи оферти, но интересът е очевиден. По-важното е, че има политическо решение. Имаше референдум и той беше в полза на проекта, но по решение на парламента проектът беше замразен. Това, което казва Борисов, е доказателство, че има политическа воля това да се случи. Рано е да гадаем конкретно за инвеститорите. Проектът е многомилиарден, вероятно е хората да не идват да се упражняват. Ако не развием ядрената енергетика, ще изпаднем от клуба на ядрените държави. На фона на климатичните промени ядрената енергетика става безалтернативна”
енергийният експерт професор Атанас Тасев

„Хората в Северозападна България живеят по-зле от туземците на остров Майот. Това сочат данните на Евростат за 2014 г. Според тях във Видинско брутният вътрешен продукт на човек от населението е само 8200 евро, или 30% от средното ниво в Европейския съюз. А на остров Майот, който се намира в Индийския океан и е отвъдморска територия на Франция, стандартът е 31% от този в Евросъюза”
журналистът Емил Спахийски

„Докато близо 100 000 декара българска гора е обхваната от пламъците на летните пожари, еколозите от коалиция „За да остане природа в България” се занимават със… ски пистите в Банско. Очевидно щом няма държавни и европейски пари за усвояване покрай някоя екокатастрофа, тя не съществува за родните еколози”
из статия във вестник „Труд”

„Бразилия още не може да разбере, че има ангажимента да организира най-голямото спортно събитие в модерната история. Организацията е катастрофална. Транспортната система за извозване на правителствени гости, служебни лица, членове на националните олимпийски комитети е колабирала. Шофьорите не знаят нито къде отиват, нито къде са маршрутите, нито къде са спортните съоръжения. Да стигнеш някъде навреме е невъзможно, а валидността на пропуските за колите зависи единствено от настроението на пазачите. Охраните са неграмотни, груби и не зачитат никакви порядки. Министри и премиери стоят с часове без транспорт и без съдействие от страна на безпомощните доброволци, които невинаги знаят добър английски, за да могат да им помогнат”
министърът на младежта и спорта Красен Кралев

„В предишното си прераждане Меглена Кунева е носела фередже и е била наложница в турски харем. Животът й бил много труден. Тя не трябва да се занимава с политика, а по-скоро с медии. Пламен Орешарски е много силен дух, има скрити способности, но е владетел на Черната сила. Сергей Станишев е бил воин на Чингис хан. Лютви Местан пък се е прераждал в Индия и негови пазители били слоновете. Във Волен Сидеров е маркиран древният код на българина, но все е в пубертета”
Олга Ускова, ученичка на психотерапевта Анатолий Кашпировски


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки