Добро дело на патриотите в Нова Загора


Добро дело на патриотите в Нова Загора
Сашо Боев пое разходите за социален патронаж на жена в неравностойно положение
12 Август 2016, Петък


Сашо Боев от НФСБ помогна на социално слаба жена

Автор: Десант

Общинският съветник от партията на СКАТ в Нова Загора Сашо Боев помогна на социално слаба и болна жена инвалид от града. Той ще поеме на Миленка Кръстева разходите й за храна и обслужване от домашния социален патронаж.
От там бяха спрели да й доставят хранителни продукти, защото тя се затруднява да заплаща месечната такса от два лева.

В България времената става все по-трудни и все повече инвалиди като Миленка Кръстева изпадат в крайна мизерия. Националният фронт се бори за достойния и спокоен живот на всеки българин. За целта трябва да се върнем към християнските ценности на православието и да помагаме на ближния винаги, когато можем, и особено когато живеем по-добре от него, заяви Сашо Боев.
Той добави, че отправил запитване към ръководството на „Социален патронаж“ защо е била спряна помощта на един инвалид. Конкретен отговор от Катя Иванова - директор на общинската институция, обаче няма.

Общинският съветник на Националния фронт ще внесе на следващото заседание на местния парламент в Нова Загора докладна записка за започване на проверка на дейността  на местния  социален п­атронаж и действията на ръководството.
Подобно на Сашо Боев множество членове и симпатизанти на партията на СКАТ се включиха в различни благотворителни инициативи през годината.
Общинската организация на НФСБ в Девня проведе благотворителна кампания за подпомагане на възрастни и бедни хора за Великден. На апела на родолюбците се отзоваха десетки хора, които дариха хранителни продукти и стоки от първа необходимост, за да могат нуждаещите се да посрещнат един от най-големите християнски празници.

В началото на май младите родолюбци от Пловдив проведоха своята акция „Направи добро за абитуриента". Младите патриоти тогава призоваваха всеки, който желае, да дари свой костюм или рокля, с които е бил на своя бал и сега стоят неизползвани в гардероба. Събраните тоалети бяха предоставени на 45 юноши и девойки в неравностойно положение.
През юни пък младите съмишленици на партията на СКАТ от Града под тепетата пък се включиха и в събирането на средства за изграждане на зеленчукова биоградина към местния Дом за деца, лишени от родителска грижа, „Мария Луиза“.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки