Те го казаха


18 Юни 2016, Събота


„Една махленска свада на кандидат-зет с бивш затворник за паркомясто,  пореден инцидент.


Намирам по-късните действия на МВР за грешка. Извиках Бъчварова, която отива в Бургас и дори отложи пътуването си за Европейски съвет на вътрешните министри, ще прати заместник. Единственият въпрос, който имам, е защо пред болницата не бяха арестувани тези, които дойдоха"
министър-председателят намира мутренската война в Слънчев бряг за махленска свада

„Номинациите за президентските избори трябваше да бъдат обявени отдавна и сега да използваме времето да коментираме личности, а не програми. ГЕРБ провалиха възможността за общ десен кандидат - десноцентристки коректив на управлението. Отговорността за риска България да бъде с ляв президент на следващите избори е изцяло на ГЕРБ”
Радан Кънев обвинява ГЕРБ, че следващият президент ще бъде ляв

„Предупреждение за слабите резултати на седмокласниците тази година е имало още преди няколко години – през лятото на 2013 г. Тогава випускът се е представил много зле на националното оценяване след четвърти клас. Няма следа тогавашният министър да е взел мерки"
Меглена Кунева се оправдава за двойките на матурите с предишното управление на Орешарски. Типично като шефа си Бойко Борисов

„Настоящият проект за съдебна реформа е по-радикален от този на Христо Иванов. Не приемам упреци, че нищо не се случва, без аргументи. Двата проекта имат сходни неща, но и доста големи различия. Мисля, че законопроектът, който ние предлагаме дори в главата за прокуратурата, стига по-далеч. Например в главата "Прокуратура" са отменени предварителните проверки. Бях в началото един от най-големите привърженици тези проверки да отпаднат. Трябва също така идеите да са съобразени с Конституцията. Конкретизираме много ясно, че не всички са подчинени на главния прокурор, в какво се състои контролната му дейност, изричен текст има и за това, че са недопустими устни указания"
Министърът на правосъдието Екатерина Захариева за неслучващите се реформи в нейното министерство

„Децата да изкарват сертификати по подобие на шофьорските книжки за управление на велосипед и мотопед”
Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението на последното си заседание продължава да мисли глупости

„До леглото на Митьо Очите в болницата има полицай. Близките му се притесняват да не го убие някой. Ние правим каквото трябва”
вътрешният министър Румяна Бъчварова

„Д-р Москов, съжалявам, че баба ми не е престъпник. Съжалявам, че има само едно паркомясто, обрасло с трева, на което е паркирана каручка, с която някога ходеше на нивата. Съжалявам, че никой освен някоя заблудена овца не идва да вдигне един хубав селски битов скандал на баба, за да може и тя да се възползва от първия, втория, петия и тринадесетия безплатен пакет на здравеопазването ни. Сега разбирам защо. Защото баба няма бронежилетка. Има само бастун, с който бори битовата престъпност, понеже вътрешният ни министър призна, че не може да я пребори. Баба обаче може. Тя е на 93 г. и понеже не е престъпник, когато претърпя тежка операция, се наложи да платим за кръв по 100 лв. сакчето, защото и при първия, и при втория безплатен здравен пакет тя се продава. Съжалявам, че баба не е престъпник, за да я получи безплатно, както един човек, станал известен с един битов скандал с 30 гилзи. Само се замислете колко хора, докато на този човек преливаха кръв, си платиха своята, за да живеят!”
Ваня Костадинова е написала писмо до здравния министър Петър Москов, което е публикувала в социалната мрежа „Фейсбук”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки