Седмичен хороскоп


18 Март 2016, Петък


18 - 24 март 2016 г.


Овен Периодът е предназначен за активен живот и пробуждане на вътрешната енергия. Това може да възроди духовните ви сили. Може да се случи така, че да ви очаква увлекателна среща, която да се запомни за дълго време и да ви донесе много положителни емоции и радост. Не бива да се безпокоите от нищо в интимен план, защото планетите са на ваша страна. Всички романтични авантюри завършват благополучно.

Телец Вашите нови идеи и мисли може да разкрият нови перспективи за реализация. Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към нещата и да проявите изобретателност. Възможни са значителни събития в личния живот. Притежавате засилена дарба за убеждение. Интуицията ви е на високо ниво. Звездите ви помагат да реализирате идеите и плановете си.

Близнаци Това е период, през който може да осъзнаете какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи и да се трудите плодотворно. Бъдете пределно внимателни с партньорите си, може да предизвикате тяхната завист и съперничество. Вероятно е да ви се наложи да бъдете по-предвидливи и да не приемате прибързани решения. Възможно е да получите помощ и покровителство. Нарастващото обаяние и чар на жените от знака може да им помогне да преодолеят изпитанията на съдбата.

Рак Постарайте се да бъдете критични към себе си и да не изисквате прекалено много от околните. Не се натоварвайте и следете за добрата си форма. Разчитайте на партньора си. Може да получите подкрепа и от близки хора. Вероятно е да се наложи да отстоявате своята гледна точка и принципи. Не е изключено да възникнат разнообразни проблеми. Прояви на ревност от ваша страна може да усложнят положението.

Лъв Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини. Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани, за да достигнете положителни резултати. Когато изразявате чувствата си, проявете далновидност и дори предпазливост. Периодът е подходящ за обмисляне на делови ангажименти.

Дева Всичко започнато от вас – дори и най-рискованото, има благоприятен край. Не е изключено да проявите своя талант и способности на различни нива. Полезни за успеха ви са срещите с приятели и целенасочените контакти. Вашите нови идеи и мисли може сами да ви открият допълнителни възможности за повишаване на материалното ви състояние. Ново познанство ви обещава благоприятно влияние. Отстоявате успешно своите принципи.

Везни Седмицата е свързана с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Предназначена е за активност и пробуждане на вътрешната духовност. Може би точно сега ви очаква увлекателно пътешествие. То може да остави незабравими спомени и да се помни дълго. Настанало е подходящо време за сътрудничество. Това може да ви донесе голяма полза и вие да имате успех в различни сфери. Постарайте се да избягвате спорове и конфликти.

Скорпион Засилват се честолюбивите ви стремежи, но заедно с тях нараства и бурната реакция, препятстваща вашите желания. До голяма степен може да очаквате непредвидени изненади. Пробвайте да материализирате и най-смелата си мечта. Но все пак от полза е да гледате трезво на нещата. Постарайте се да не губите връзка с реалността. Личните ви отношения се развиват в атмосфера на разбиране.

Стрелец Вашето нетрадиционно поведение може да бъде изтълкувано противоречиво. Околните може да се дразнят от вашата мнителност и придирчивост. Възможно е да се почувствате емоционално напрегнати. Вероятни са и семейни разногласия. Не си позволявайте мнителност и ревност. Творческият ви потенциал гарантира успехи в личен план. Опитайте да завършите започнати по-рано неща. Невероятно леко може да постигнете целите си.

Козирог Лекомислието ви може да подложи на риск вашата репутация. Но ако твърдо защитите позицията си, нещата се оправят. Така може да овладеете ситуацията и спокойно да продължите намисленото. Вероятни са неразбории, породени от лъжлива информация. Тайни капани значително могат да усложнят живота ви. Дръжте в порядък документите си и не се поддавайте на илюзии.

Водолей Периодът е белязан със знака на вътрешната духовна сила, началото на нови дела и завършване на важни задължения. Може да получите интересно предложение за работа от свои познати. Съгласете се, това ще ви донесе приходи. Съвместните мероприятия и активният отдих ви карат да се чувствате изпълнени с енергия. Послушайте съвета на приятели. Техните разсъждения са правилни, своевременни и точни.

Риби Големият заряд от енергия ви дава възможност за проявяване на вашите дарби в лечителството и врачуването. Вашето влияние се чувства от всички. Отворете сърцето си за радостта и любовта. Може да се почувствате под покровителството на планетите. Не си заслужава да се занимавате с важни и необратими неща, особено отнасящи се до семейните отношения. Проявете сдържаност и търпение.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки