Обратна връзка


11 Март 2016, Петък


„Десант“ е истинска енциклопедия


С голям интерес търся и чета в. „Десант“. Съдържанието му е много богато – история, политика, наука, текущи и предстоящи събития... Всичко има в него. Истинска енциклопедия!
Той е и учебник по родолюбие за стари и млади.
Много богата е и телевизия СКАТ, но вестникът е по-силен и по-интересен.
Неотдавна в едно от предаванията с водеща Стефан Солаков стана въпрос за англо-американските бомбардировки над България през 1943-1944 г. Подчерта се, че те са имали предимно терористичен характер – били са атакувани основно обекти на културата и изкуствата, като бяха дадени и съответните примери.

Сетих се, че преди време в София се построи паметник на американски пилот. Интересно защо?! Ще ми бъде интересно да науча повече по този въпрос и ще се радвам, ако прочета в „Десант“ една такава публикация. Обикновено зрителите, които се обаждат в ефира на предаванията по телевизията, се объркват като вземат думата и най-често изразяват мисли и чувства, възникнали по повод коментираната в ефира на СКАТ тема.
Докато тези, които пращат писма до вестника, може спокойно да обмислят темата и с доводи и документи да изложат нещо смислено и градивно. Затова и написаното от читателите на „Десант“ е много интересно.

Иванов,
Димитровград


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки