Обратна връзка


19 Февруари 2016, Петък


Нужен ни е президент с християнско сърце


В годината на  президентските избори неизбежно душата ми се изпълва с  хроничен протест срещу предварителните спогодби в междупартиен и световен план. Така ми се иска най-сетне да си изберем що-годе истински мажоритарен президент. А защо не и свръхмажоритарен?

Според мен следващият ни държавен глава трябва да бъде доказан в своята област професионалист, но и носител на християнски и патриотични добродетели. Един такъв човек е всепризнатият номер едно в кардиохирургията проф. Генчо Начев, който в интервютата си заявява своята християнска и патриотическа идейност и грижа за хората. И ги доказва на практика, създавайки хирургическа школа от талантливи специалисти на световно ниво, при това с много ограничени финансови средства.

Аз като данъкоплатец и като избирател искам поне един път в живота си да  гласувам за бъдещ държавен ръководител, който знае пулса на човешката физиологическа и психологическа същност и чиято всекидневна дейност е човекоспасителна.
Въпрос на въпросите е как да извадим подобна всепризната от обществеността на болна България фигура извън фалша на предварителните политически сметки.

Тодор Бакърджиев


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки