Те го казаха


19 Декември 2015, Събота


„Малко внимание се обръща на енергийната ефективност, милиарди левове се дадоха по тези програми.


Понеже е хубаво, не се отразява много. Санирането е безплатно, всичко правим. Остана само да мием прозорците на хората след саниране. Много е важно да не надскачаме егото си, да не си поставяме ултиматуми и да не се плашим всеки ден, защото в нашите региони много бързо се развиват процесите и стават неуправляеми. Търпеливо, равномерно, без много да подскачаме, сме си свършили работата. Повече търпение, повече толерантност"
всичко е наред, спете спокойно и чакайте да ви измият прозорците. Бойко Борисов ще дойде лично

„В крайна сметка не можем и не трябва да ограничаваме всеки, който протестира. Решението е взето, то влиза в сила на 10 декември. На 15 декември се очаква да започне разпространението на новите винетни стикери. Това не е задължително - това не е данък, не е задължение, това е по желание. Който желае, може да си закупи от новите стикери, който не желае, може да не си ги закупи и да не ползва пътищата. Така че това е правото на всеки - това не е задължителен данък, не е задължителна такса, тя е доброволна"
министър Лиляна Павлова – по-нагла от всякога

„Няма да хвърляме сега камъни по здравния министър Петър Москов. Друго му трябва на него, едно дебело дърво и по гърба. Защо ли, защото не послуша мнозинството в партията, заинати се и остана министър, не излезе в опозиция на ГЕРБ като всички останали. Негова си работа, това си е негов път, не на ДСБ. Сега ще стане един послушен министър на Бойко"
генерал Атанас Атанасов от ДСБ се заканва на Петър Москов

„ДСБ е опозиционна партия и няма право да има министри, политическият гръб на Петър Москов се казва Бойко Борисов, премиер на България. Когато си пердашат през просото с ДПС и с АБВ в парламента, ние тогава изобщо не сме важни. В момента, в който покажем, че има алтернатива в дясно, ставаме много важни. Ами добре, тогава ще ги спечелим тези избори. Давайте ги насам"
дали Радан Кънев не е прекалено самоуверен?

„От гледна точка на това какво предстои в държавата, сме в 1995 г. Идеята, че не правим реформи, за да сме стабилни, ще доведе до катаклизми“
политологът Евгений Дайнов

„Членовете на ВСС се възпроизвеждат надолу по веригата и затова как и какви хора се избират във върховния орган на съдебната власт е най-важната стъпка, за да започне промяната в цялата система”
из  декларацията на Съюза на съдиите в България.

„Непрекъснато тиражираната лъжа, че начинът, по който се избира ВСС и колегиите във ВСС не е толкова важен, защото, видите ли, тепърва предстоят промени в различни закони и кодекси, които са много по-съществени за реформиране на съдебната система, не я прави истина”
председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов

„Управляващата коалиция в момента е стабилна. На този етап не мисля, че има аргументи за оттеглянето ни от властта"
шефът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски живее в сладък сън

„Един приятел каза, че Кунева щяла да напусне правителството последна, даже след Борисов. Но мисля, че ще има сериозна конкуренция за последното място. Лукарски нема да го даде без бой. Той е като оня грузинец, дето се давел, но не знаел как да вика за помощ. И викал: „Последен път плувам, последен път плувам…”
журналистът Стойко Тонев в чудесен саркастичен анализ

„Светът стигна до тук поради загубата на духовността. Тази духовност, благодарение на която сме оцелели като народ вече 1500 години. Вие сте командоси на духа! Войната в Близкия изток е сбъднатото древно пророчество за Армагедон - мястото на последната битка между доброто и злото“
писателят академик Антон Дончев пред студенти


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки