Седмичен хороскоп


23 Октомври 2015, Петък


23 - 29 октомври 2014 г.


Овен Действайте по правилата, за да успеете да свършите качествено нещата. Видът на парите провокира във вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Може да сте подложени на натиск. Други са вашите желания, но трябва да се съобразите с обстоятелствата.

Телец Предстои ви да сключите важно споразумение. Преди да го подпишете попитайте за всичко, което ви касае, така няма да останат неясноти, които после да ви задължат или обвържат прекалено. Възможно е да се изправите очи в очи с една неприятност. Всичко е в подхода, ако намерите начин да покажете деликатност и стил, може да решите затрудненията. Грубият подход води до поражение.

Близнаци Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Реагирате доста мнително. В очакване нещо лошо да се случи може да провалите една добра идея. Отпуснете се, дайте воля на своята позитивна натура и може да се радвате на топлина и разбиране.

Рак Периодът е подходящ за всякакви начинания. Можете да получите нужната информация, да намерите хората, който са ви необходими, за да свършите работата, която ви предстои. Кадровите решения са важни, затова им обърнете особено внимание. Можете да направите компромис, от това няма да пострада самочувствието ви. Склонни сте да се налагате, но точно това ви вреди в отношенията с човек, на когото много държите.

Лъв Опитайте се да погледнете проблемите си малко по-отстрани и не драматизирайте излишно. От разбирателството с партньора ви зависи как се справяте с един общ проект. От него можете да извлечете значителни средства, така че колкото по-бързо започнете работа над него, толкова по-добре. Може да поемете една дръзка инициатива, а това на свой ред означава чудесно направена инвестиция.

Дева Планетите може да ви въвлекат във водовъртеж от страсти и обективно сложни ситуации. Ако сте подредени и организирани, може да се справите, записвайте си, за да не забравите нещо. Трябва да знаете, че всяка ваша инициатива или постъпка среща твърдата съпротива на средата и на отделно конкретно лице (съпруг, партньор или конкурент). Това може да направи периода сложен, особен, изпълнен с противоречия.

Везни Навлизате в интересен период, всеки ваш ангажимент отваря по една нова врата пред вас. Може да ви изненада обаждането на един човек. Зад него стои нещо повече от импулс да се чуете. Не е изключено някои да възстановят стара връзка и да започнат с много неща на чисто. Спекулациите и финансовите начинания в средата на периода са особено опасни. Сега мислете разумно и прагматично.

Скорпион Влиятелни лица могат да се окажат полезни в решаването на семейните ви проблеми. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми. Звездите поставят вашата устойчивост на изпитание. Не отхвърляйте съветите. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Опитайте повече да слушате и по-малко да говорите.

Стрелец Най-добре е да се отдадете на приятни занимания, които да ви помогнат да се разтоварите от напрежението или просто да се заредите с достатъчно позитивни мисли, за да посрещнете новите предизвикателства в живота си. Погрижете се за здравословното си състояние. Не се съмнявайте в лоялността на интимната си половинка, без да имате основание за това. В случай че не можете да се освободите от натрапчивите си мисли, то по-добре е да проведете откровен разговор.

Козирог Преминавате кризисни моменти в работата си и може да разберете кои са истинските ви приятели. Некоректността може да ви изненада, но това не е повод за тревоги, хората са различни, просто трябва да знаете на кои да се доверявате и на кои не. Ангажирани сте с реализацията на работен план. Напредъкът е бавен и несигурен, но в крайна сметка стигате до победен връх.

Водолей Навлизате в градивен период, подреждате и уточнявате детайлите един по един, за да се получи накрая цялостна картина. Много представители на този знак може да се чувстват силно зависими от партньорите, с които работят, а така също и от различни обстоятелства, възникващи внезапно, сякаш без видима причина. Движите се в общия поток, но разбирате, че той е прекалено бавен за вашите планове и амбиции.

Риби Един подарък на съдбата може много да ви зарадва. Очакват ви страсти, любов и признания. Събитията се развиват динамично и вашата реакция може да не е особено адекватна. Всяка рязка дума може да доведе до скарване, затова бъдете коректни и мълчаливи, когато не става дума за вас лично. Може да се превърнете във водач, в безспорен авторитет. Вие знаете повече от другите и можете да мислите логично.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки