Работният му ден


19 Септември 2015, Събота


10 септември (четвъртък), 16.00 ч. Премиерът Бойко Борисов вече е на предизборна вълна и с пълно темпо реже лентичка след лентичка.


Във Велико Търново в компанията на цяла кохорта властимащи като здравния министър Петър Москов, депутати, кметове от региона и общински съветници открива ремонтирания стадион „Ивайло“. Вождът на ГЕРБ не пропусна да се похвали как, ако не бил той, спортното съоръжение още щяло да тъне в разруха:
„Това е истинската реформа – да можеш да я покажеш на хората, а не както другите партийни лидери само много приказват. Пожелавам ви след няколко години треньорите да не се чудят кого да вземат в националния отбор, а да вземат само от Великотърновско. Важното е всички, които дойдат на вашия стадион, да ви завидят.“. След това изцяло в стила на кумира си Тодор Живко Борисов добави: „Хайде да ви е честита новата придобивка и много здраве на всички“.

13 септември (неделя), 12.00 ч. Спортните изяви на министър-председателя продължават. Той се включва в тенис турнира „Шампионите“ организиран от жълтия сайт ПИК и предаван на живо от телевизионния „Канал 3“. Това, че двете медии са собственост на печално известния депутат от ДПС Делян Пеевски, изобщо не смущава Борисов. Разбира се, той печели турнира под „спотанните” аплодисменти на публиката. състояща се главно от журналисти от двете медии. След това Борисов избягна репортерите от други издания и телевизии, като смутолеви: “Аз не съм дошъл тук да правя реклама на ПИК, а да играя благотворително за националния отбор по тенис за купа „Дейвис“.
Какво ли не прави човек за спорта и... за единия медиен комфорт!

14 септември (понеделник), 14.30 ч. Докато е на конференцията „Енергийна сигурност в Югоизточна Европа" в столицата, Борисов за пореден път признава, че се възхищава от ДПС и техния етнически партиен модел.
„Ако ние имаме противник, който да може да ни излезе на организация, ред, концентрация, това са те. В тях етническият модел съществува. Те бягат от него, не го показват, но винаги може и с външна подкрепа този модел да се задейства. Понеже няколко пъти чувам нашите приятели от Реформаторския блок, че с ДПС имаме ундурма. Другите могат да си говорят каквото искат, но ГЕРБ можем да предизвикаме гражданска война. ДПС не бива да се подценяват“, нарежда Борисов хвалби към Местан и компания пред репортери.


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки