Да стопиш полипите в носа с мумио


Да стопиш полипите в носа с мумио
26 Юни 2014, Четвъртък


И как да преборим проблемите с простатата с... тиквено семе


Преди 10 години дъщерята на Ибрахим Айдън от Юндола се оплакала от задушаване. Завели я на лекар във Велинград, който й поставил диагноза полипи в носа и изписал лекарства. Те обаче никак не помогнали на момичето и близките й я завели в София в ИСУЛ – лечебно заведение, специализирано за лечение на болести в областта на уши, нос и гърло.

Там специалистите били категорични – заболяването се лекува само оперативно. Но никой от тях не дава гаранция, че това ще е окончателно и неприятният проблем няма да се появи отново след известно време. Така бащата Ибрахим се принуждава да се обърне към народната медицина.

Проучвайки множество литература по въпроса и ровейки се в книгите на знахари и лечители, той стига до извода, че единственото средство, което може да помогне на дъщеря му, е т. нар. мумио (смолисто вещество, представляващо екстракт на органични и неорганични вещества, получени от древни растителни отлагания, под въздействието на специфични климатични условия, б. р.).

Взимат се 10 г мумио и се разтварят в 12 с. л. топла преварена вода. Получава се кафява течност, от която се поставят по 3 капки 3 пъти дневно в носа. Тъй като този разтвор силно изсушава лигавицата, юндолският лечител съветва по време на лечението ноздрите да се мажат отвътре с вазелин или друг подходящ крем. Екстрактът следва да се държи на хладно място, а през лятото – най-добре в хладилник.

Курсът на терапията с мумио продължава 1 месец, след което се почива 10 дни и процедурите се повтарят отново. По този начин, използвайки легендарното природно вещество, дъщерята на Ибрахим се е излекувала напълно от полипите в носа и вече 10 години от тях няма и следа. При това баща й отбелязва, че подобрението й настъпило още на първата седмица след прилагането на тази рецепта.

Лечителят от Юндола предлага и ефикасен начин за лечение на проблеми с простатата, от които се оплакват мнозина от мъжете в зряла възраст. Той лично се справил с непрниятните проблеми с тази жлеза, като всяка сутрин закусва със своеобразна попара, приготвена от 200 г кисело мляко с прибавени към него 1 с. л. смляно на прах ленено семе (или готово ленено брашно) и 3 с. л. (а може и малко повече) смляно тиквено семе. Ибрахим добавя към тази смес и слънчогледови семки, бадемови ядки и орехи, както и 1 лъжица мед и малко канела.

Това е неговата задължителна закуска от години насам и той твърди, че благодарение на нея се чувства отлично, а проблемите му с простатата изчезнали без повече да го притесняват нито за миг.


В категории: Здраве , Рецепти за здраве

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Даниела Димитрова
04.03.2020 22:02:19
0
0
От къде се намира мумио
3
Даниела Димитрова
04.03.2020 22:02:18
0
1
От къде се намира мумио
2
ТАНЯ МИХАЙЛОВА
01.06.2019 20:05:51
13
6
ОТ КЪДЕ МОЖЕМ ДА ЗАКУПИМ МУМИО ЗА ПОЛИПИ В НОСА
1
veselin
02.03.2017 12:56:47
11
8
Имам полип във едата ностра на носа изкам да сиго махна многоми пречи бихтели и помогнали на си махна полипа във носа чакам одговор от вас
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки