Орфей пристига в Тракия от Индия


Орфей пристига в Тракия от Индия
Мозайка, изобразяваща Орфей
10 Април 2013, Сряда


3000 години фалшификации стигат – големите гръцки философи са си присвоили учението на Орфей

Автор: Борис Цветанов

Българската история е пренаселена с митологии, скарани с логиката, профанации на чуждоземски модели и дори писани от чужденци. Такъв е и митът за Орфей, който крещи за нов прочит. Лъжите там са толкова много, че плахо казвани истини (Орфей е геният на духовна Гърция - Едуард Шюне) просто не се забелязват.

За да започнем отнякъде, правим първата крачка към това, че Орфей не е роден в Тракия.
След като знаем от професор Ганчо Ценов, че траки, македонци, мизийци, мирмидонци, кушани са само различните имена на българите, можем да бъдем обвинени в националнопредателство. Да не се бърза.
Българите, както знаем от един праисторически документ „Анонимен хронограф“, стигнал до нас благодарение на латински препис, са един от 21-те най-стари народи на света (повечето от които изчезнали) и са от коляното на Ной.

Така че, макар и нероден в Тракия, Орфей е българин, дошъл от страната на мистериите, на музиката и на тайните учения Индия. Професор Лесли от Делхийския университет, Чарлз Ледбитър, професор Лемпиер и преди всичко великата Елена Блаватска направо сочат Орфей за индус.

Професор Лесли дори превежда името му като "тъмнокож", а Блаватска уточнява, че дори за мургавите гърци видът му е бил по-тъмен. За да открием българската връзка в далечна Индия, припомняме, че българите, създали първата световна цивилизация на брега на Черно море (както и първото обработено злато, първата писменост, "чинията на Ной" и още, и още) след гигантския катаклизъм, познат като Големия потоп, тръгват на неотразима сухопътна хилядолетна одисея през Египет, Месопотамия, Шумер, стигат и до Хималаите и Тибет...

В "Махабхарата" и "Пураните"има цели пасажи с ласкави думи за българите. За индуските князе е било особена чест из вените им да тече българска кръв. В Северна Индия са градени цели държавици с етнически българи като Балхара (Бактрия).
В "Рамаяна" се говори за цар Кардама от династията Кардамити - съвременен превод, чисти хора. В наши дни българи, посетили Индия, Бирма, Шри Ланка, разказват с удивление за съвпадения на наши национални мотиви в шевици, орнаменти, дърворезба, обредни хлябове с подобни там.

Отговорът дава руският учен и писател Еремей Парнов. В свои разговори с професори от Бенареския университет, учени от Делхи и с Артър Кларк, той отбелязва, че всички са единодушни за единна база на културите на тия народи като "праосновата следва да се търси в Югоизточна Европа и по-точно на Балканите". Доста важно е, защото се смята, че индийската култура е вечна, предхожда всичко и някои наричат Индия Азиатската Атлантида.

По-нататък ще търсим защо Орфей се завръща в земите на далечните си прадеди. Сега ще се заемем с разгромяване на фалшификаторите. Всичко започва от великите гръцки философи, като целта е повече от прозрачна - трябвало е да присвоят учението на Орфей. Велики демагози, те са оставили траките да хвърлят шапки до небесата, че техният сънародник е най-великият музикант на света, донякъде му признават и лечителството.

Само че това дори не е и част от върха на титаничния айсберг Орфей. Едуард Шюне, както видяхме е кодирал заслугите на Орфей, с определението "гения на духовна Гърция", но за съжаление се задоволява само с това. Демагозите дори въвличат Орфей във водовъртежа на безвкусицата на гръцката митология като го представят за син на Аполон. У нас изследователи пък правят ялови напъни да го представят син на виден тракийски цар (?!), а някои - направо цар на част от Тракия и Македония (!).Пак дело на демагозите е легендата за смъртта на Орфей.

Как не се намери един българин да удари по масата, че е унизително и недостойно за великия сънародник да умре при вакханалия - "шумно пиянство, придружено с разврат" - Български тълковен речник. "За да разберем човека, трябва да го видим как умира", писа преди много години Лев Толстой и ние ще се спрем по-нататък на достойната му гибел.
Веднъж създали фойерверк на великото признание, всъщност отклоняване внимание от истината - гръцките философи започват поголовно присвояване на учението на Орфей, съчетано със систематичното унищожение на книгите му. Софисти ще стигнат дори до отричане, че е съществувал. Видни хронисти не го споменават. Омир - също.

Няма да разобличаваме Платон, Питагор, Демокрит, дори Протагор и други, но ще се спрем на няколко щриха.
Странно е, че в историята на философията не се обръща внимание на появяването като от нищото на цялата древногръцка философия. Липсва историческата закономерност на постоянното натрупване.

Най-циничен е Платон (Питагор например в някои отношения се ограничава). Ще разшифроваме само една негова теза - за триединството на музиката, политиката и философията. Една област, далечна дори и в наше време на европееца, но пък в кръвта на индусите от хилядолетия.

Платон пише, че "формата на политическото управление е формата на музиката, която се слуша". Това е гениална аксиома за вечни времена, философия на живота, на политиката, но е открадната. Няма европеец нито преди Орфей, нито след него, пише професор Лесли, който да се е докоснал дори до подножието на този връх.

Докато в Индия от хилядолетия е позната науката за музиката на Сферите - пряката връзка Земя-Космос, дух и материя. Хиляди години преди Орфей индуски шамани (прочее Шюне също свързва името на Орфей със светлината - от Аур) са заставяли с молитвени химни природните сили да им се подчиняват.

"Ако има някои, които са постигнали съвършенство в това отношение, това са били древните риши" - уточнява проф. Лесли. Ние знаем, че в Родопите това е вършил Орфей. Индуската митология разказва, че вълшебната лира, наричана там вина, е дар от боговете. Внимателен преглед на вида на лирата на Орфей и вината ще отчете удивителна прилика.
Мимоходом ще отбележим, че учението за световната хармония на Питагор има учудваща прилика с индуската философия и доктрината на Лао Дзъ. Но Питагор е хитрец, измисля и лъжата, че двадесет години тракиецът Орфей изучавал тайни науки в Египет. За да има алиби, ако се установи еднотипност в неговото учение и това на Орфей, сам прекарва дълго в Египет.

Колкото за съществуването на книги на Орфей, ще се задоволим да посочим едно бронзово огледало от пети век преди Христа - там Орфей е нарисуван освен с лира, още и държащ кошница със свитъци книги.
Атеней през трети век цитира в "Енциклопедия на софистите" автора на комедии от четвърти век преди Христа Алексис, и легендарния автор Лин, прерочващ автори на книги, пръв от които е Орфей. Освен за книги, древни артефакти пишат и за "плочки на Орфей".

Ние смятаме, че става дума за митична архаична сбирка ръкописи, за която пише Елена Блаватска. Това са били палмови листа, обработени по непонятен за науката и досега способ - непроницаеми за вода, огън и въздух.
Великата окултистка е запозната с тия ръкописи и пояснява, че на първия лист е имало бял диск, на втория - същият диск, но с точка в центъра. Докато първият е Космосът преди неговото пробуждане, вторият вече е Световното яйце. Специалисти като Георги Батаклиев подчертават, че произходът на боговете и света решително се различава от догмите на олимпийската религия.

Това е новото и противоречи на догмите в Гърция, затова и неприсвоено от фалшификаторите. И е само едно от многото доказателства за противоположностите между Орфей и гърците. Има и нещо любопитно - изследователи превеждат Тракия като Небесна Твърд, същото означава и името на индуския бог Индра. Знаем, че гърците величаят не небето, а върховете - например Олимп.

Индуската връзка може да се забележи и в храмовете на богините в Гърция. Орфей донася от Индия традиция от предисторическите ведийски времена - жената да е жрица на домашния олтар. Това го няма в доорфическа Гърция. От Орфей започва организирането на храмовете на Диана, Юнона, Церера и други.

В следващия брой ще разкрием загадката, защо Орфей се връща в прародината си. При това като Велик Просветен от най-високо ниво и дори като предшественик на Иисус Христос. Ще научим, че времето му е повратен момент в човешката история, време на мисии и на други велики посветени - Лао Дзъ в Китай, последния Буда Шанямуни в Индия и други.
Ще научим и за удивителното сходство на учението на Лао Дзъ /наши учени го смятат също етнически българин/ с Орфеевото и как и досега дори китайските учени са далече от голямата истина за Лао Дзъ и коментарите за учението му са само специална маскировка.


Възстановка на Орфеевата лира

В категории: История , Праистория , Траки , Античност

10
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
10
Читател
09.10.2021 05:50:14
0
0
По-натамънена глупост рядко може да се прочете. Дори в българската "демократична" преса.
9
ЛУДА ГЛАВА ДИОНИСИЕВА ПИЯНА
23.07.2017 07:23:45
0
0
ГЕНЕТИЧНИТЕ ПРОБИ ДОКАЗВАТ ЧЕ ПОДНЕБЕСНАТА ИМПЕРИЯ ДНЕШЕН КИТАЙ ДОКАРВА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИНДИЙЦИ КАТО РОБИ ВЪВ ДНЕШНА ИНДИЯ ОТ ЮЖНА АМЕРИКА И АФРИКА А КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ДНЕШНА ИНДИЯ СА ДНЕШНИТЕ ,,ИНДО,,НЕЗИЙЦИ НЕПАЛЦИ ТАЙЛАНДЦИ КАМБОДЖАНЦИ БИРМА ЦЯЛОТО ДРЕВНО АРХИТЕКТУРНО НАСЛЕДСТВО ДРЕВНИ ХРАМОВЕ СА ТЯХНО ТВОРЕНИЕ(ВЪТРЕШНИТЕ ВОЙНИ ВЪВ ПОДНЕБЕСНАТА ВОДЯТ ДО ОРГАНИЗИРАНА СЪПРОТИВА И ИЗТЛАСКВАНЕ НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ ДРЕШНИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ ИНДЙЦИ)ОТ ГЕНЕТИЧНИТЕ ПРОБИ ГРЕКО ПИТЕКА ЧИРПАНОПИТЕКА 6.5МИИОНА ГОДИНИ ДОКАЗАВАТ ТРАКИЙСКО СЛАВЯНСКИ ПРОИЗХОД НЕ ИНДО ИЛИ ИРАНСКИ АРМЕНСКИТЕ И КАВКАЗКИТЕ ПЛЕМЕНА ТРАКИ ДАКИ ЕЛИНИ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА СА ВЪВ ОСНОВАТА НА СЪЗДАВАНЕТО НА АСИРИЯ ИРАН СТИГА СЪС МАСОНСКА ПРОПАГАНДА
8
-
02.09.2015 20:47:49
0
0
Може би е възможно хората с по-тъмен цвят на кожите от деца да са принуждавани (от родител, роднина и т.н) да правят анален и/или орален секс и/или т.н извръщения, а понякога като големи- и в затворите, домовете за изоставени деца и т.н- с хората с по-тъмен цвят на кожите да се прави това- понякога и между самите тях. Това е поне моя хипотеза.....
7
man
01.09.2015 08:37:01
0
1
Мисля, че най-нередовни на света са хората с по-тъмна кожа и гейовете и гейовете педофили и т.н (ако наистина има такива)- но наистина в Библията е казано ясно, че само Бог има право да решава кой ще умре, кой ще бъде унищожен, кой ще влезе в рая и прочие- а ние не трябва сами да се палим с злоба, ненавист и зло- това е казано много ясно в псалм 37 в стихове от 7 до 16 "Облегни се на Господа, и чакай Него; Не се раздразнявай поради този човек, който успява в пътя си Като извършва подлости. Престани от негодуванието, и остави гнева; Не се раздразнявай, понеже това води само към злотворството. Защото злотворците ще се изтребят; А ония, които чакат Господа, те ще наследят земята. Защото още малко, и нечестивият не ще го има вече; Да! прилежно ще изследваш мястото му, и не ще се намери;Но кротките ще наследят земята, И ще се наслаждават с изобилен мир. Нечестивият прави заговор против праведния. И скърца на него със зъби. Господ ще му се присмее, Понеже вижда, че иде денят му. Нечестивите изтръгнаха меч и опънаха лъка си, За да повалят сиромаха и немощния, За да заколят ония, които са с праведна обхода. Мечът им ще се забие в тяхното сърце, И лъковете им ще се строшат. Малкият имот на праведния е по-желателен От богатството на мнозина нечестиви;". Чел съм, че още преди 15 години (но не знам дали това е вярно), че в негърските държави (може би и при мургавите в Индия и т.н) болните от СПИН са над 50% от населението- и кой знае дали и 20% от мургавите цигани (и мургавите индийци и т.н), негри и т.н доживяват до 25 годишна възраст, а по-възрастните до 70 годишна възраст- а и ако от деца правят анален и орален секс и т.н- то дори останалите живи (включително деца) от тях (а не знам колко от починалите от тях имат шанс да влязат в рая) могат да са по-зле (с анално кървене, сифилис, рак, СПИН и т.н) и от болните бели и монголоидни хора....Това е поне моето мнение.....
6
инж.Иван Дунчев
12.04.2013 08:25:36
0
0

правим кореция на началото на долната статия„инж.Иван Дунчев и дарения от Бог Слави“ :

http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Modern%20folking_Lazare_stani_ihodi.aspx
5
инж.Дунчев и дарения от Бог С
12.04.2013 03:19:30
0
0http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Modern
%20folking_Lazare_stani_ihodi.aspx

-Хайде бе,Станиславе,от десетина години вече сме те известили,че ти ще водиш

тържественият концерт на Кабиле и Безистена послучай Възкресението на Лазар и Българите !
-Закъснях малко за Събранието на старейшините -много работа,много майтап и

закачки,малко политика,много хули и дразги-майтап да става и шоу,ама всичко с много Любов

и песен-нали знаеш,че който пее,зло не мисли!Знам,съвсем скоро ще говорим на един общ

език и това ще бъде езика на народната Душа,езика на народната ЛЮБОВ!Народът винаги свири

верно ,дори да няма човек с пръчка пред него!Да бъдем сами господари на съдбата си,Братя

и Сестри Българи,осланяйки се на БОГА и вечната вярна народна Любов !
http://www.youtube.com/watch?v=qdJZy_mnxaQ&feature=fvwp


-Готови ли сте!Евгени,дай инструменти на Ямболските улични музиканти и да почваме един
Великденски концерт на Куку бенд с Ямболските улични Музиканти ,Коцето Калки и Софийската

филхармония с диригенти маестро Йордан Дафов,че Лазар вече стана,ама без музика и песни

няма да може да тръгне ,а трябва да поведе и хорото на другите Възкръстващи!
4
инж.Иван Дунчев-Армията на Люб
11.04.2013 23:13:59
0
0

лазаре стани
http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Modern
%20folking_Lazare_stani_ihodi.aspx
Почваме да ви показваме пристигащите членове на Националния съвет на старейшините,които се хващат веднага на Свещеното хоро около Безистена и България!
Бъдете благословени Ямболии и Българи!


Идват подкрепленията за Първосвещения ни храм и каузата ни свещена! Идва армията на Свещените ни предци,с песни и хора,разнасяни по цял свят с Любов на всички племена и сега заставайки с нас на огненото свещено хоро около Безистена,Децата и Внуците ни и България! Идват в това преславно и възкресително за България време,когато тъмнината е най-непрогледна преди разсъмване,но вече просветлявя заревото на Слънцето-първохристиянския Български символ на Исус!
Идват армиите Български с бели и пречисти Свещенически и Светийски дрехи с песни и Любов към всички,с простителност към всички,ръфащи живо месо от народа Български, и с непробиваема защита и закрила за Свещения Български народ и с блага,но сурова всемощ! Идват с неизтриваеми и автентични неоспорими документи за истинската Свещена Българска История,възстановяващи Божието Царство на Любовта и Българите на Земята,Които просихме векове в епични страдания със сакралната молитва ОТЧЕ НАШ...!

Отворете си пресъхналите души,Ямболии и всички Българи по света ,за живителната Жива вода ,която освен като спасителни глътки,идва и бучи като помитащ всичко по пътя си потоп носи Истината за Българите и Света!
С маршалски жезъл и будителски документи на Свещеното хоро около Безистена се хваща старейшината от Нционалния съвет на старейшините инж.Васил Томов-височаищ член на МАБИК-ВЛЕЗТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В САЙТА НА МАБИК,за да се възхитите каква АРМИЯ ИДВА ОТ ТАМ!!! Водят ги потомците на Шипченските опълченци,членове на Националния СС,но заменили роднинско-убийствените пушки,камъне и дърве с на могъщите братопомирителни китари и барабани!
http://www.youtube.com/watch?v=tGtEgyuW5Hk
ВСИЧКИ ДРУЖНО ДА ВЪЗПРАВИМ БЪЛГАРИЯ, СЕГА!


ОБИЧАМ ТЕ, БРАТЕ БЪЛГАРИНО,
защото съм плът от твоята плът и кръв от твоята кръв, защото българска майка ни е раждала, българска земя ни е откърмила.
Доземи се прекланям пред нашата майка България, защото и в най-черните ни периоди тя е отгледала свои чеда, на които светът се удивява.
Чуй ме, брате Българино, не за роб ти си роден, а господар да бъдеш на своята земя. Защото, брате мой,
Ти притежаваш изключителен интелект и удивителни заложби; защото
Твоето трудолюбие няма граници; защото
Ти имаш ум да твориш и ръце да ваят; защото
Ти си създаден да разкриваш тайни и да овладяваш простори, да извършваш подвизи и да удивяваш света!
И никой не може да ти се опре, брате мой, когато се хванеш да сътвориш
нещо - най-съвършеното, най-великото.
Мъка ми е, брате мой, за тебе, като гледам как страдаш и не виждаш никаква светлинка в своето бъдеще. Зная, ти си обезверен в собствените си сили като гледаш как пошлостта и насилието заливат нашата земя и нищо не може да ги спре. Но дълбоко у всеки от нас тлее огънче, брате - българското. И горко на онзи, който си мисли, че ще успее да го потуши.
Твои чеда, брате мой, разнасят славата на България по света, а ти стоиш и чакаш. Какво чакаш? Да дойде пак оня добър дядо Иван или този път богатият чичо Сам и да ни отърве ли? Това време отмина,
Сега е наш ред, брате, сами да си помогнем!
Дошло е време, брате Българино, да погледнем истината право в очите - а тя е грозна и неприятна. Всички ние трябва да осмислим, че сами, разчитайки само на себе си можем да изведем нашата България до спасителния бряг и затова всички ние дружно и здраво трябва да се потрудим. А пътят е тежък и труден, брате мой, но
Ти имаш всичко, ти ще успееш!
Дълго страдам, брате мой, заедно с тебе. Дълго вървя по трънливия път към Истината. Аз виждам, брате мой, нашия път към светлината на спасението.Позволи ми да ти даря любовта си, разреши ми да споделя с теб знанието, което съм събрал. От все сърце ти ги предоставям, за
Да тръгнем по пътя към Възхода!
Обичам те!

това послание е писано пророчески през 1996г!!!
Вижте го цялото :http://www.za-balgarite.com/2.1.1.%20Vestnik-br.1.html
а ето и пламенния сайт на академика-маршал от МЕЖДУНАРОДНАТА АКАДЕМИЯ ПО БЪЛГАРОЗНАНИЕ,ИНОВАЦИИ И КУЛТУРА,чийто Духовен сътрудник съм и аз :http://www.za-balgarite.com/
Ето и сайта на истинската Българска Академия на Науките:https://www.google.bg/search?client=opera&q=%D0%BC%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BA&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
В името на Господ Бог Исус Христос,на Света Богородица и Светият Дух и Светинята ни Левски! АМИН!

инж.Иван Дунчев 04/04/13 07:19:52Относно химна на Ямбол: дайте музиката и видео,ако имате.Ако не, да се съберем на Параклиса на Света Богородица с инструменти или с гайда и тъпан !или с каквото намерим,да направим химна- песен,пеейки с клетвена ръка на сърцето и го запишем за vibox7 u youtobe и го пратим по Свещения Нет до всички Ямболии и Българи по света ,и най вече до прокудените ни деца и внуци по света да слугуват и търпят униженията и презренията от тия народи,които нашите Деди направиха с Любов Човеци,и немили-недраги да страдат и линеят по стари родители,невръстни деца и копнеещи за ласка младо остаряващи невести и тази дивно хубава България,за която съвсем скоро ще научим онемели от възторг защо само в Нейния химн се пее ...Ти си земен Рай!!! http://www.youtube.com/watch?v=4ww-IMMm77E
С нас ще пее и толкова мразения и обичан,и мразещ и много повече обичащ-и разпънат от това на кръста, а на кръста разпъват жертвените Исусови деца-Слави Трифонов когото каним с целият му екип!http://www.youtube.com/watch?v=gXmN5wkQwO0&feature=endscreen
Сега събирам по градинките препичащите се на Слънцето оцелели от зимата ямболски бездомници и пройдохи и ще правим заедно с тях на Безистена група за постоянно певческо присъствие и почетен караул с патриотични песни...
С нас ще пее и 80-годишната баба Руска -едва кретаща старица,която се появи отнейде тази вечер на дъждовния и пуст помръкнал площад пред Безистена и мокра се насочи към ъгъла на Геша ,дето аз гледах догарящите свещички на параклиса на Света Богородица
-Чедо,продума ми с глухи слова тя-одеалото ми се развали и не ми топли,пък сам самичка и ми е студено нощем-дали ги правят тука нещо?
Глътката ми се надигна нагоре и ми запуши гърлото.-Ти имаш ли,чедо,одеалце на ток,че тъй е по малко пари-кротко ме питаше тя с наведени очи.Казах и,че имам възглавница за краката ,ама и тя се е развалила нещо,а и вече е късно и тука такива неща няма.Женицата унесено си говореше нещо и тръгна кретайки да си ходи,но видя горящите свещички в ъгъла на скоро възкръсналия Богородичен параклис и ме попита що съм тука.-Ми пазя Безистена!-рекох да не се обяснявам много аз,но старицата насочи живнали очи към мене.-Ше ни го вземат ли наистина,чедо?Аз работих едно време дълго в магазина,някъде тука беше дето сега стоиме-почна да се оглежда тя -ама беше много отдавна,ти си младо момче,не си видял що е било.Колко имаш-гониш ли педесето?
-Гоня вече 64,и помня и аз добре как беше-отговорих и аз,а тя не откъсваше поглед от свещичките,като че ли искаше да вземе малката им топлинка за студения си дом...
- Параклис на света Богородица е ,жено,много стар е,но тия дни го възстановихме отново-сложих ръка на немощното и рамо и усетих ,че тялото и трепери от студения дъжд и вятър в късния час.Старата жена мълчеше потръпвайки,без да откъсва все така погледа си от светлинката.-Имаш ли някаква мъка или нужда ,како Руске,боли ли те нещо тялото?
-Здрава съм аз,здрава съм -на тия години бивам-бавно говореше тя -но друга болка имам,чедо!Сама съм,сама останах и тъй не се живее!Децата се пръснаха ,ама най-ми е мъка за внуците-разплака се жената.-Тях искам да виждам ,докато още малко ще имам живот,за тях жаля и все плача доде имам сълзи...
http://www.youtube.com/watch?v=V4QdqxGNt7c
И аз плачех с нея и почнах да и говоря ,че и моите две деца са прокудени по чужбината и двамата ми внуци не знаят изобщо Български от скандинавска майка и най-много да ми се изплезят по скайпа отегчени и побутвани от баща им.Старицата не ме и чуваше и пак проплака хлипайки- Много ме боли за внуците,искам да ги виждам...
-Вярваш ли в Бог,сестро?-хванах я аз за студената сбръчкана ръка и я поведох към ъгъла на параклиса при свещите,знаещ отговора и-ела и кажи мъката и болката си на Света Богородица,Тя има такава голяма радост,че възстановихме параклиса и и отговаря на търсещите я първи и най-ревностно !
Дадох и една свещичка и иконката на Богородица,която бяхме купили с Ирина предните дни от Игуменката Минодора от Кабиленския манастир. Тя радостно ни прекръсти и благослови начинанието ни да възстановим параклиса, когато трескаво и се изповядах,че от пет години Светата Майка непрекъснато ми сочи това место на ъгъла на Безистена и ми повелява ,че трябва да възстановим Нейния храм,на който ще стават чудеса от изцеления първо на душите и от тях на телата и невиждани феномени за хора от всички краища на света и за това търся съвета и благословението и .
-Прекрасно е това,което правиш!В Гърция през десет метра има параклис и хората на всеки се покланят,а в България няма такова нещо, в Ямбол няма ни един параклис-много хубаво дело си започнал и аз ще те насърча и благословя !Иконата е благословена!http://www.youtube.com/watch?v=t5qvBdkBfbY
...Руска взе с треперещи ръце иконата и свещичката и трудно навеждайки се я припали от другите.Пак трудно се изправи и почна да рови из джобовете на палтото си. Извади париците,които намери и понече да сложи 20стотинки в кутийката с пясък с горящите свещи.Спрях и ръката и и казах трескаво: "Ти И даде душата си,Руске-Богородица това иска от теб,не ще пари!Дай си ръката да се помолим и и кажи ,че искаш да се върнат при теб внуците ти,ти толкова малко искаш от нашата Майка!"
Плачех с нейното толкова скромно желание,а идващо с огромната тежка мъка и душевно страдание на всички разделени завинаги майки от децата им...Толкова малко поиска тази жена в гаснещия залез на дните си от Тебе,Майко Богородице,а толкова важно за нея,само за това Те попроси обнадеждена,а аз Те помолих да върнеш скоро всички деца на България в Святата ни Родина! Амин!
http://www.youtube.com/watch?v=uCg3CaRlLZY
...Прибирай се вече ,че стана много късно,и друг път ела с други жени на параклиса-напътих старицата,а тя ме попита нали няма да дадем да ни вземат Безистена!
-Никой не може да го пипне,щом и ти си в нашата армия-със сълзи ще го пазиш-искаш ли? Баба Руска веднага отвърна:Искам!...Сълзи имам още!И ще пея...
...тази вечер на Безистена всичко бе спокойно...
3
Инж.Иван Дунчев
11.04.2013 21:26:22
0
0
Лазаре,стани и ходи!
Бог ти казва :Българио,глава вдиги!
Бог ти казва:Българио,напред тръгни!

http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Modern%20folking_Lazare_stani_ihodi.aspx

Национален Съвет на старейшините на Комитета за спасяване на Безистена
в град Ямбол-исконна Светиня на Българщината,от нечистоплътните посегателства на Главното мюфтийство, благодари на всички участници в продължаващото Учредително събрание на Комитета ,което отразява огромния интерес и обществени тревоги на Ямболци,които надхвърлят регионалните граници и приемат национален характер!
Обещахме ви,че Съвета на старейшините ще прерастне в постоянно действащ отворен орган на генериране на идеи,организиране на действия и мероприятия за сплотяване на Ямболци и защита на исконни Български ценности и свещената ни кауза!
В динамичен процес на сблъсък на идеи и предложения се оформи прекрасната идея и инициатива на пробуждащото се гражданство,Комитетът да прерастне в постоянно функциониращ свободен и отворен ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРНЕТ МЕДИЕН ФОРУМ,под вашия постоянен критически контрол и ангажираща съпричастност и участие.
ФОРУМ БЕЗИСТЕНА действа като:

1.Свободна за всеки и независима медийна и Интернет обществена институция за единение на Ямболци за свещената ни кауза
2.Постоянно присъствен на место и на живо около Безистена и параклиса на Света Богородица ФОРУМ за ВЪЗБУЖДАНЕ и възстановяване на родовата и историческата памет и патриотично възпитание и въздигане на потомците на Великите основатели на Съвременната човешка цивилизация-Траките=Българите,посредством взаимен обмен на информация,просветни лекции и сказки,будителски просвещения,индивидуални и групови спорове и защита на тези и теории,изложби,музикални прояви и културни и спортни мероприятия,посвещаване в древни и съвременни Трако=Български духовни ценности и практики и исконни Български морално-етични норми и системи

ВЪРВИ,НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ,КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВИ!

http://www.youtube.com/watch?v=zVNr3NCxKYk&list=PL9C94700B0D7202C4
Основни предложения,постъпили до момента

1.Създаване на група за юридическа правна помощ и съдействие на защитата на Безистена,граждански контрол на процеса и информиране на обществото
2.Създаване на експертна група от историци,археолози и независими изледователи и любители-историци,които с помощта на предложилият помощта си член на Националния съвет на старейшините проф.Божидар Диитров, да подготвят предложения за археоложко и строително-архитектурни технически експертизи на:
-Безистена до трето ниво за доказване на неговия произход от дълбока антична древност
-Ески джамия за доказване на съществуването на езическо-орфистка,раннохристиянска и средновековна култова подложка преди джамията ,без претенции за смяна на собствеността и!
- на всички джамии в България,строени до Освобождението,без претенции за смяна на собствеността им!
-древната подземна тунелна система към Безистена
3.Възстановяване на древния водопровод от Бакаджика за снабдяване на града ни с чиста
лечебна вода и възстановяване на шест-струйната чешма пред Безистена,възстановяване на всички древни обществени чешми по трасето на древния водопровод с пари по Европейските програми като център на първата Европа на континента

4.Проучване на „ИЗГУБЕНАТА“минерална вода на града ни
5.Обединяване със защитниците на Българските светини в Кюстендил и Дупница,Хасково и Кърджали,както и с други патриотични и родолюбиви организации от цялата страна за общонационални действия по тази и подобни каузи
6.Провеждане на Национален обществен публичен Интернет и медеен паралелен съдебен
контрапроцес по подобие на Лондонският Контрапроцес,паралелно провеждан на Лайпцигският процес от 1933г, в защита на Националния герой на Българския народ Георги Димитров
7.Да се посочи на Турският народ,че провокативното поведение на определени среди в България и Турция в посока посегателствата към исконни Български светини,му затваря пътя не само към Европа,но към най-важното: задължителното Опрощение и Покаяние с Българският братски народ и Душите Български!Европа не е толкова важна-ние сме Цивилизационният и център!
8.Инстанциониране на Градинка-Никулинка като Хайдн Парк-место за постоянни просветителски дебати и инсталиране на безплатен обществен интернет по дарителския многомилионен проект„Глобални библиотеки“ на Българският родственик на Джон Атанасов-Бил Гейтс .
9.Възстановяване на ранно-Християнския параклис в градинката зад музея.
10.Призив за изграждане на грамада от камъни на възстановения параклис на Света Богородица на югоизточния ъгъл на Безистена не за проклинане и разделение,а за БЛАГОСЛОВЕНИЕ,ОПРОЩЕНИЕ И ЕДИНЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ,ЕТНОСИ ,РЕЛИГИИ И КУЛТУРИ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ!
11.Ансамбъл Тунджа да провежда редовни празнични концерти и народни веселия на Безистена за възвръщането на исконни БЪЛГАРСКИ РОДОСЪХРАНИТЕЛНИ ТРАДИЦИИ и ВЪЗКРЪСТВАНЕТО на БЪЛГАРИТЕ!Да се подкрепи от ОБЩИНАТА автентичния танцов състав БАКАДЖИК със същата цел и нестинарската обредна ямболска група и сдружение Гайтани
12.Автентичните коледарски групи от Каргуна да организират с помощта на общината постоянни чествания на народни и Църковни клендарни празници с други фолклорни танцови състави за всеградско веселие и вдъхновение,за да бъдат постоянни Исусови гвардейци за Него и Великомъченическият Му Български народ,а не само парадни тацьори един ден в годината!
13.Разгласа на спонтанната народна канонизация на Васил Левски за Свети Апостол Левски от Съвета на старейшините при тържествената ни клетва след Учредителното събрание на
Комитета пред възстановения параклис на Света Богородица http://www.youtube.com/watch?v=huHF4J2BrYM&list=RD02tGtEgyuW5Hk
14.Предложение до Общинския съвет за изграждане на Мемориално-поклонически комплекс на Свети Апостол Левски на мястото на предвижданата по новия проект нелепи часовникова кула и конски трамвай-несъвместими и подигравка със Свещения ни древен Тракийски Царски град,център на световни цивилизации и империи
15.Започване на кампания за набиране на дарителски средства за изграждане на мемориала от всички Балкански нации и етноси,за единението на които се предаде умишлено на турската полиция за да стане жертвен агнец и горящ факел на робите слепи в робската страна и им заръча да живеят БЪЛГАРИ,ТУРЦИ,ЕВРЕИ,АРМЕНЦИ,ЦИГАНИ заедно в ЛЮБОВ!!!,защото стана Светия на всички!
16.Включване на кампанията по всенародното поклонение пред народно канонизирания Свети Апостол Левски в Ямбол и в другите градове в проекта на Максим Генчев и Асоциация „БЪЛГАРСКА КИНОКЛАСИКА И КУЛТУРА“за направа на игрален филм за Васил Левски
17.Изграждане на Национален Комитет за всенародно поклонение пред Свети Апостол Левски,който да инициира изграждането на местни комитети из цялата страна
http://www.youtube.com/watch?v=MwoqySHFTYA
18.Общината да постави пилон пред югоизточния ъгъл на Свещения Безистен с националният флаг на България и Европа,като символ на центъра на изначалието на Европейската цивилизация,Епохално признание от самият почетен Председател на МАБИК-Академик Сергей Иванов!!! в Денят на Европа преди няколко години ,и което Епохално признание Тъмнината скри от Ямболци и Българите!,и които флагове да се свалят и издигат тържествено всеки ден под звуците на „МНОГАЯ ЛЕТА“ и Мила родино!
19.Предложение за започване на духовно-сърдечни мероприятия за братско взаимно покаяние ,опрощение, помирение и побратимяване между двата родствени тракийски народа на България и Турция за премахване на взаимната им негативна кармична обвързаност
20.Предложение в същия смисъл и за Арменският и Турският народи с посредничеството на Националният Съвет на старейшините
21.Сформиране на Фейсбук група и интернет общество за национално и международно спасяване на БЕЗИСТЕНА.

Комитетът ще даде обединителна трибуна,Духовна закрила и връзки на всички Българи,които милеят за България и работят и творят самостоятелно и в изолация

Комитетът предоставя възможност на всеки да действа самостоятелно с идеи и разработки под егидата на авторитета му, с условието да се спазва Духа на Комитета и да се излиза в медиите с явни имена.Анонимните изяви оставят оставят автора без име,а името-ще видим съвсем скоро,е единственият документ и пропуск към Живота!!!
Всеки предложен е член на НСС до мотивиран негов отвод,който правим достояние до общество
Комитетът работи в тясна връзка с Общината и всички общински и държавни институции за съдействие на свещената ни кауза и мисия! Постоянно сборно място е Безистена ,където в най -скоро време ще направим разширено обсъждане на работната ни Програма.
Стартираме форумното обсъждане по всички възможни каналиПредставяме ви състава на посочените от всички нас Членове на Националния съвет на старейшините на Комитета за спасяване на Безистена
Духовен наставник-Отец Панайот Чакъров-архиерейски наместник ,Исусов Българин


1.Адвокат Панчо Панчев-Председател,СЪИНИЦИАТОР
2.Инж.Иван Дунчев-организационен сътрудник,СЪИНИЦИАТОР
3.Инж.Ангел Ангелов- Секретар на НТС-Ябол,Главен Будител и Българин
4.Милен Михайлов-гл.счетоводител на НТС-Ямбол,Главен Будител и Българин
5.Михаил Вълов -Председател на Тракийско дружество -Ямбол ,Главен Будител и Българин
6.Иван Джурелов-журналист,Културолог,пламенен поет и писател на Тунджа и Ямбол,с кървящо от Любов сърце за Безистена и Българското...
7.Борислав Ненов-Журналист и Родолюбец,Главен Будител и Българин
8.Тодор Стоянов-Създател и бивш Председател на Националната камара на занаятчиите в България...чакайте,бе хора:как така СЪЗДАТЕЛ,ИНИЦИАТОР,АВТОР,ИЗОБРЕТАТЕЛ,БАЩА-може да се титулова „БИВШ“! Той е винаги Извечен-в миналото,настоящето и бъдещето!Бивши са ония,които му съсипаха идеята и умъртвиха рожбата ,още не проходила,за да не позволят в нещастна България да има свободна дребна и средна класа,за да не се почувстват свободни Българите,че да вземат да се познаят Кои са,и Чии са,че да не си земат Бащината слава и богатство!...но жив е, жив е Българският Бог,братко Тодоре,Чийто Дух и СВЕЩЕНА КРЪВ!!!в невидение и в несвяст носиш и ти с нас!Тодор Стоянов-Българин с кървяща любяща Душа и раздран,но несломим и непобедим Дух! Духът Святи! http://www.youtube.com/watch?v=W0nP7ASzBQc&list=RD02MwoqySHFTYA
9. о.з.полковник Красимир Вълев-Председател на запасното войнство,Главен Будител и Българин,натъпкал коридорите и стените на Святия Дом на Армията с картини,снимки и документи на Велики Българи и Ямболии, http://www.youtube.com/watch?v=VWj9Ad2YOYQ&list=RD02MwoqySHFTYA и най- много на Свети Апостол Левски!,подслонил чудесните Барди на Инж.Иван Вълев ,на влюбените Българо-Руски -Украински=Тракийски пеещи
семейства от вокална група Пятница13 !Всички тия Български светини трябва да се видят и чуят от хората на Безистена!
10.Георги Зафиров!Гонзо!Българин!Исусов Християнин!
11....чакайте малко,някакъв смут настана в старейшинският съвет !Какво казвате:онзи не можел да бъде по-напред,защото...бил от партия ли?Няма значение-тука няма партии!Онзи бил откраднал много пари-не можел да бъде по-напред,че въобще не трябвало да бъде в Комитета!Позор!А ти колко можа да откраднеш,по-малко открадна и сега те е яд на него?А ти спираш този човек,чиято нещастна Душа пищи опозорена и търси начин да се докосне до Богородичния скромен храм на Безистена,щото като малък на село баба му му била скритичко разказвала за Света Богородичка и той милвал чудната опушена иконка от кандилцито и Тя го водила из красиви места невиждани...и после забрави съвета на баба си и с чиста душичка разказа за Богородичка на дружинната,дето толкова хубави неща редеше,а тогава тя му
нахлузи на шията табела с надпис„Позор!Набожен!“и го разкарваше из класните стаи и из селото...После в Партията търсеха такива прекършени Души,за да я съблазнят и унищожат цялата и се потопи с тях в казана нацяло!Той стисна сетни сили и чул зова на свободните Души,че на Безистена ще има битка за чест и слава и че там Богородичка пак била на храма си и лекувала болни и скръбни Души...и сега някой с не по- малко грешна и болна Душа не го пуща на храма!Храмът,който е лечебница за болните Души приема с предимство най-тежките и спешни случаи!Защото Исус дойде за болните ,а не за здравите!Ако се чувстваш здрав-не влизай в храма,за да влезнат болните!
- Видя ли бе,Панчо,видя ли го Дунчев-само за религия разправя!Дай да го сменяваме,че ще ни вземат храма!-пу,пу!че ни обърка Дунчев-ХАЛИТЕ исках да кажа,както си му викахме навремето на Безистена.
Простено ви е,щото не знаете какво е и какво иде скоро !Има религия- тя е измислица на Инквизицията ,за да скрие от вас истината за Реалния ,Рационалния и Всемогъщ напълно Естествен и Свръхестествен Български Бог Исус.Има Извънземни,в реалното съществуване и свръхмогъщество на които всички„нормални“ вярвате,защото има безброй доказателства,но абсолютно отричате на „набожните“невидимия Божи свят и войнства! В същото време религиозните хора са категорично убедени в реалното и свръхестественото съществуване на небесната иерархия и воинство,управляващи всичко в света,но анатемосват извънземните като сили на злото! 21 ДЕКЕМВРИ 2012 затова дойде-за да се съберат нашият земен свят и онези другите два невидими небесни свята,КОИТО ДВА НЕВИДИМИ ТОЛКОВА СТРАШНИ СВЯТА СЕ ОКАЗВАТ ЕДИН И СЪЩ СВЯТ!!! Да-огромният и всесилен свят на ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ,Е СЪЩИЯТ ОНЗИ ТОЛКОВА ФИНЕН И ДЕЛИКАТЕН СВЯТ НА ПЪРХАЩИТЕ С ЧИСТИ КРИЛА АНГЕЛИ-ПАЗИТЕЛИ,ОБГРИЖВАЩИ НИ ДЕН И НОЩ С ТОЛКОВА СЪСТРАДАНИЕ И ЛЮБОВ И КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С НАЙ-ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ ВИКАТ ИСУС,КОЙТО ПЪК БЕЗ МАРИЯ Е БЕЗСИЛЕН!
Казано ни е вече да ви кажем: Те идват!

Вижте милионните армии,които НАСА СЕ МЪЧИ ДА СКРИЕ ПАНИЧЕСКИ от света
http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/04/kakvo-se-sluchi-v-magnitosferata-na-zem/
http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/12/kakvo-krie-nasa-postavyayki-kvadrattcheta-na-slantseto/

такива материали можете да намерите много-и въпреки безбройните духовни и научни доказателства,се радвате и религиозните,и атеистите/БЕЗБОЖНИЦИТЕ демек/,и езотериците,и всички си отдъхнахте:как ни уплашиха тия първобитни маи само-пу,пу!Всичко се размина!
Нищо не се е разминало!Въобще не можете да се отървете от Всемогъщите нежни ръце и обятия на Боговете Исус и Мария и от безкрайната им ,натрупана и несподелена взаимно Любов,която пазят за всички вас!За Спасението на всички без изключение!
И заради огромната си Любов към всички,ни нареждат да ви предупредим къде ще дойдат:

http://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ
на минута 3,13 и на някои други се вижда в коя държава ще дойдат,а на 2,43 и 4,08-в кой град и коя телевизия ще Ги посрещне!На 4,40 до 4,45 ви показваме Кой води петимата небесни пратеници и небесната армия ,а на следващия клип http://www.youtube.com/watch?v=e7SdpEgm55g нашият Духовен кръщелник и Исусов потомък Коцето Калки обявява пак с Нейната благословия,че Векът-т.е.ЕПОХАТА НА ЛЮБОВТА идва с
Всесилните влюбени във всички човеци и помежду си Български Богове Исус и Богиня Мария Магдалена,позната за непосветените с конспиративните си имена Богородица,Дева Мария,Божата майка/майка на трите деца на Любимият и Бог Исус/,Венера ,Афродита,Деметра,Артемида,Атина,Нике,Юнона,Кибела=Кабиле,Диана/нашата Кръстница/ и още много.Най- е позната на всички народи с името ВЕЛИКАТА БОГИНЯ ,МАЙКА НА ВСИЧКИ БОГОВЕ!
-Чакай,какви са тия езически богини ,хиляди години преди Мария Магдалена?
-Тя затова е Богиня,да ходи както си иска през пространствата и времето:преди 2000 години,преди 5ооо години, преди 20000,сега,във бъдещето!Затова е Богиня -да прави каквото пожелае!Видяхте ли как свали Слънцето към 80000свидетели на 13.10.1917г във ФАТИМА,както ви казахме преди няклко дни ДА ВИДИТЕ в Нета!
-И други ли богове има?
–Милиарди сте,ама за сега само Бог Исус и Богиня Диана ползват божествените екстри и опции,а скоро и всички,които пожелаете!Защото всички сме плод на Тяхната Безкрайна Любов,техните гени и кръв носим всички,биологичният компютър на всички съдържа Тяхната информация,но ползва нищожна частица от нея докато не се познаем и осветим с Тяхната Святост!
–А Коцето Калки знае ли това?
–Знае.Знае,че в стиха ,внушен му и спуснат от Нея,се съобщава на Посветените за Българските влюбени Богове:
... Днес със ЧУДЕН МАРШ пристига
тук векът на Любовта.....
тука е епохалната тайна на свещения Исусов Български език САНСКРИТ:в израза ЧУДЕН МАРШ с прост анаграмен шифровъчен код са скрити двата Бога: Ч,Ш М,Д,Р,-КАКТО СА ГИ ЗАПИСВАЛИ НАВРЕМЕТО ДУМИТЕ САМО СЪС СЪГЛАСНИ. ГЛАСНИТЕ И БУКВАТА „Н“ СА САМО КОДИРОВЪЧЕН ПЪЛНЕЖ.
И ТАКА ЧЕТЕМ: ЧЪШЪМЪДЪРЪ,КОЕТО ФОНЕТИЧНО Е ЕКВИВАЛЕНТНО НА ШЪШ,ШУШ ,ЕШУШ=ИСУС!,МЪДЪРЪ=МАДАРА ,или Диана Мария! Така научихте,че ЧУДЕН МАРШ=Исус и Мадара! Така Коцето ви предаде пророческото Им съобщение,че
днес с Исус и Мадара пристига
тук векът на Любовта! За днес ви стига толкова !

http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Modern%20folking_Lazare_stani_ihodi.aspx

-Ама Дунчев,то била много сериозна работата,да доида и аз на параклиса да запаля една свещ
-Айде бягай,че скоро няма да има място там игла да хвърлиш!Сега там е само Баба Райка и се моли за внучетата си,и за вашите внучета ...И един безутешно скърбящ за грешния си син Баща има там,заклеймен от грамадата на проклятието ви,които праведни хвърляте камък връз камък в пролятие,без да знате,че трупате грамадата връз себе си и поколениятя си...а горкият Баща всяка нощ държи свещичката и се моли с нас на Света Богородица,сиреч Богиня Мария Магдалена,първо за вашите деца и после в покаяние за спасението на собствения си син. В красивите му остъклени от сълзите сини очи виждам красивите остъклени от сълзите Му сини очи на Исус,ридаещ с Бащата-заради страданията на поредния Негов жертвен потомък и още повече от радост за поредният спасен блуден син!Но най- много реве Многострадалният ни Господ Бог Исус,че най-после свърши този безкраен две хиляди годишен проект със собствените Им дечица ...
- Какво се хилиш като алабаш,виж каква манджа с грозде забърка,като ти позволих да водиш форума от мое име,Данчо!Кое е езотерика,кое е фантастика,кое е религия,кое е наука-кое е рационално,кое е имагинерно,до къде е едното,от къде е другото!Виж ги всички как се зашаматиха старейшините,и на мене косата ми започна да пуши...
-То пък ти една коса имаш...добре бе, добре-шегувам се
-Ти се бъзикаш с нас,събрали сме се все сериозни хора-работата е сериозна,а ти ми викаш възвишени като Коцето,подхвърляш му едни такива провокации и той нали е наивна душа като мен,лапа въдицата!А и на мене малко ми трябва-паля от четвърт!И ако ще говориш във форума,говори от свое име-достатъчно си известен-на тебе ще ти повярват!
-Ама нали целта беше да ги провокираме заспалите,ако ми повярват наготово, няма да търсят и пак ще заспят,гледай сега как скоро всички ще станат по-големи „откачалки“ от тебе и от Коцето-миналата седица горките турци бяха деликатно предупредени какво унищожително земетресение ги чака в Истамбул,ако не потърсят дълбокото и искрено покаяние към Българите -само тук,на Богородичния скромен олтар!Ама да не се възгордяваме ние Българите,защото всички ще им даваме и искаме и ние прошка...видя ли вчера четирите предупредителни труса!Да,да-точно там е епицентъра им,дето земята попи кръвта на закланите Светии от село Бояджик,съблекли се на голо срамно безмъртно хоро,за да спасят поне децата си и гена на гениите,дали на Света КОМПЮТЪРА,в чието име пак чрез САНСКРИТА скрихме крехката и толкоз фина и наранима,и Всемогъща и Всесилна наша Богиня Мадара,Бокиня Дияна Мария, още и империята МАСROSOFT,в чието име вплетохме със шифъра на Любовта отново свещените имена на влюбените двама Бога:МИКРОСОФТ=МКРСФТ=ФКСМДР=ФОК ИСА и МАТАРА=БОК ИСА и МАДАРА,ДИАНА МАРИЯ!!!че да Си Ги познаете сега,както и Бил Гейтс/БИЛ ГЕЙТС= БЛГТС=БАЛГА ДИАНА и Иса=БЪЛГАРИЯ ДИАНА и ИСА=ИСУС и ДИАНА от БЪЛГАРИЯ!!! /да се познае и гордее с Българската си свята Божия кръв и се ползва от безграничните и екстри ,и за да не може никой повече да ви Ги открадне!...На Богородичният параклис ще стане и покаянието и помиренито първо между Българите,което ще е най-трудно.

Видях,че кавгите в съвета бяха утихнали,старейшините се мъчеха да проумеят залялата ги информация,Данчо се опита да се изсухли и ме остави сам да духам горещата каша,но аз го стиснах за яката и му изкърцах с зъби ,че няма да му се размине лесно,щом се крие зад сериозните хора.Той бръкна в джоба си ,извади визитка и написа нещо на гърба и.Аз знаех какво е написал:„Това бе част от новата ми книга„Векът на Любовта“!На лицето на визитката пишеше DAN BROWN...
2
известни
10.04.2013 20:49:08
0
0
Тия неща са добре известни по света. Да, в България се учиха дивотии и глупости по история, насадени от московските фалшификатори. А за цвета на кожата на Орфей ще припомним филма за него, който го представя като чернокож. Абсолютно съзнателно и в съптветствие на историческата истина.
1
Ник
10.04.2013 17:47:32
0
0
Изключително провокиращ материал!Орфей-индиец???Много истина за траките и влиянието на тяхната култура в Индия.Т.е. те са основата и!В основата на индийската култура са българите,Дионис и Орфей,което в никакъв случай не означава,че Орфей е индиец!Влиянието е от Балканите към Индия,не обратното!Ужасяващо твърдение!Колкото до кражбата на нашата история от гърците,които са евреи от Дановото коляно-егюптски гърци,така наречени от народа ни,нищо ново!Те освен педерастия и робовладелство /по-късно американското/,педофилия,насилие,вероломство /типично за по-късното издание на тракийската империя /Византия е много,много по-късно наименование/,друго не са дали на света,независимо,че са ни взели азбуката!Не се смейте,НЕ НИЕ ОТ ТЯХ,ТЕ ОТ НАС,са взели буквичките,макар и поизменени.Всичките им знания,цилият им пантеон, са крадени от нас и Египет!Няма нищо тяхно,дори земята на която Траките са ги оставили да се заселят.От тях само беди,вероломства,измени,войни,отрова!Авторът да си свери часовника,истината му е 50%,и го спасява само това,че сочи и важни моменти от истирията!ЦЯЛАТА СВЕТОВНА КУЛТУРА ЗАПОЧВА ОТ БАЛКАНИТЕ И ОТ НАРОДИТЕ НАСЕЛЯВАЛИ БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ!ОТТУК ТРЪГВА С ТЯХ КУЛТУРА И ПИСМЕНОСТ,ЗЕМЕДЕЛИЕ,КЕРАМИКА,ОБРАБОТКА НА ЖЕЛЯЗО,МЕД И ЗЛАТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!ВКЛ.РЕЛИГИЯ И ПР.ИСТОРИЯТА НА СВЕТА Е ЕДНО НИЩО БЕЗ НАШАТА ТРАКИЙСКА ИСТОРИЯ!ЗА ТОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДАПСЕ ДОКАЗВА ПРИЕМСТВЕНОСТТА,НАСЛЕДСТВЕНОСТТА НА ТРАКИ-БЪЛГАРИ! И ЗА ПО-ЛЕСНО,СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!ЗА ДА НЯМА ХОРА,ДА ВЯРВАТ ПИШАТ НАСТОЯВАТ ЗА ТОВА,КОЕТО ПИША АЗ,НО ИЗВОРИТЕ НА КОЕТО, НЕ СА ОТ МЕН!ИСТОРИЯТА ПЕЧЕЛИ ВОЙНИ И ЗАТРИВА НАРОДИ!КЪДЕ СМЕ НИЕ?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки