Кои са отличените в "Снимай България"


Кои са отличените в
1-ва награда: "На баба танцьорите" - Руси Куртлаков
11 Март 2011, Петък


В последния ден на февруари приключи и нашият конкурс „Снимай България“. Не сме се наемали да преброим колко точно предложения получихме за него, но и до днес в пощата ни продължават да пристигат ежедневно много прекрасни снимки от родината ни. Затова и екипът ни взе решение да продължим да публикуваме и в следващите ни броеве красивите изгледи, вълнуващите моменти от изпълнението на народните обичаи и възхитените фотопогледи към неподражаемите образци на



Автор: Десант desant@desant.net

самобитната ни архитектура. Всичко това обаче няма да има състезателен характер, а само ще доставя естетическа наслада на всеки, който ще разгръща и занапред страниците на „Десант“.

А сега да разберем кои са победителите, при които ще отидат нашите награди, осигурени с автограф лично от най-добрия български пейзажен фотограф Александър Иванов. Компетентното ни жури от журналисти и фоторепортери отреди призовото І място за приказната снимка „На баба танцьорите“. Нейният автор Руси Куртлаков ще получи луксозния албум „България от птичи поглед“, който съдържа над 200 уникални фотоса, снимани от въздуха.

На ІІ място единодушно бе класиран фотопогледът към „Царевец“ на Елена Мариновска. При нея ще отиде сборникът с близо 70 художествени фотографии „Отражения“.

Наградата за ІІІ място е постер с репродукция от изложбата „360° България“ и негов притежател ще стане Ангел Радилов за отличената си фотография, запечатала вълнуващ миг от честването на празника „Трифон Зарезан“ в Стария Добрич.

И тъй като наистина всички снимки от конкурса дълбоко ни трогнаха, спонтанно решихме да раздадем на всички участници като утешителна награда по един рекламен бележник на в. „Десант“. Оставаме с надеждата, че и занапред читателите ни ще се включват все така активно и в бъдещите ни фотоконкурси. До нови срещи!



3-та награда: 2-ра награда:

В категории: Горещи новини , Фоторазказ

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки