Морето нека да ми каже...


Морето нека да ми каже...
Лично се уверихме, че Жан Шейтанов е във великолепна форма и не се е отдал на кулинарстване
23 Септември 2010, Четвъртък


Преди време в. „Уикенд“ направи разтърсващото разкритие, че певецът Жан Шейтанов едва ли не умира от глад и се препитава като... готвач на кораб. В същото време преди седмица по СКАТ тв се завъртя най-новия му клип, създаден по летния му шлагер „Морето нека да ми каже“. „Десант“ се зае да разкрие гладува ли бургаският певец, пропада ли бизнесът му и наистина ли размахва черпака на някое



Автор: Славена Димова

морско корито, или тайно твори в любимия си Созопол нови парчета.

Оказа се, че цяло лято певецът е имал изяви по морето, но в курортните комплекси, а не в камбуза на някой круизен кораб. А тези, които не се интересуват от писанията на жълтата преса, а вярват на очите си, могат да се закълнат, че Жан Шейтанов взе участие и в празненствата по случай 2 620-годишнината на Созопол.

Здраво стъпил на брега, музикантът дори подготвя нов албум, който се очаква да стане факт до края на годината. При това в него феновете му ще намерят песни със съвсем ново за бургазлията звучене – малко по-денс, но също толкова музикални и запомнящи се. Вече се обсъждат и идеи за заснемането на нови клипове. А специално този, правен за „Морето нека да ми каже“, е дело на хитовия режисьор Ники Скерлев, за който малцина знаят, че е бил някога барабанист в групата на Жан Шейтанов.



В категории: Горещи новини , Музика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки