Знаково лице на НФСБ води листата на Патриотичен фронт в Пловдив и областта


Знаково лице на НФСБ води листата на Патриотичен фронт в Пловдив и областта
Снимки: Пресцентър на НФСБ
12 Октомври 2021, Вторник


Борис Ячев работи активно в региона като депутат от 43-ото и 44-ото Народно събрание и познава проблемите и развитието на общините в областта

Автор: Десант

Едно от популярните лица на НФСБ – Борис Ячев, води листата на Патриотичния фронт в Пловдив и областта. Това стана ясно при регистрацията на двете листи на патриотичната коалиция в Районните избирателни комисии на 16 и 17 МИР.

Следват го общински съветници, печелили доверието на хората по места и професионалисти с доказани биографии. На тези избори Патриотичния фронт се явява и със силна гражданска квота.



Борис Ячев е избиран от Пловдив област в няколко последователни парламента. Работи активно в региона като депутат от 43-0то и 44-ото Народно събрание, познава проблемите и развитието на общините в областта.

Председател на Антикорупционната комисия в 44-я Парламент, един от инициаторите на Академията по антикорупция, той е сред първите, които работят със студенти и млади хора в областта на антикорупционната политика.

„България има нужда от силно патриотично присъствие в Парламента, което да отстоява националните интереси. Ние сме доказали, че го правим. По тази причина възродихме и коалицията Патриотичен фронт. Създадохме я за тези избори, но с ясен и категоричен знак за обединение в бъдеще“, заяви Борис Ячев при регистрацията на листите в Пловдив-град и област.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки