За животните на фронта с любов


За животните на фронта с любов
26 Март 2019, Вторник


Могат ли кучетата да бъдат санитари и имат ли място камилите в армията? Отговорите на тези и други любопитни въпроси дава най-новата образователна програма на Националния военноисторически музей

Автор: Янко Крумов

Кои са едни от най-верните приятели на фронта? А кои са най-бързите пощальони по време на война? Могат ли кучетата да бъдат санитари и имат ли място камилите в армията? Отговорите на тези и други любопитни въпроси дава най-новата образователна програма на Националния военноисторически музей  – „Животните на фронта“.

Специалното предложение на Музея към семейната публика стартира в началото на пролетната ваканция, като първите издания на образователната програма ще се проведат в почивните дни на 30 и 31 март, както и на 6 и 7 април от 11.00 ч.

Програмата е вдъхновена от любовта между човека и животните, която оцелява и в най-тежките условия по време на война. Малките приятели на Музея и техните родители ще могат да научат какви задължения имат животните на фронта и какви качества проявяват те, за да бъдат полезни на войниците.

„Животните на фронта“ е предназначена за деца от 6 до 11 години, провежда се в групи до 20 човека и е неоходимо предварително записване на тел. 088 660 4229. Всички участници в програмата заплащат такса от 2 лв., както и входен билет според утвърдения ценоразпис на НВИМ.


В категории: Новини , История , Духовни средища

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки