Седмичен хороскоп


19 Август 2016, Петък


19 - 25 август 2016 г.


Овен Възможен е компромис между желанията и чувството за дълг. Емоционалният ви живот може да се окаже нестабилен. Краят на седмицата е свързан с рискови ситуации и непредвидими обстоятелства. Може да се изострят някои нерешени проблеми. Период на изпитание за повечето от представителите на зодията. Находчивост, далновидност и внимателно обмислени стъпки ви помагат да бъдете независими от всяка ситуация.

Телец Появява се възможност да реализирате своя отдавнашна мечта. Сега е най-подходящото време да заявите меко, но достатъчно категорично за своите права. Не е изключено да се наложи да пътувате в командировка или по своя работа. Времето е благоприятно за създаването на семейство и сключване на брак. Звездите ви съветват да прецените способностите си и да не гоните празни химери.

Близнаци Главното за вас е да не изпуснете шанса си. Огледайте се внимателно наоколо, а видяното дръжте в тайна. Не е изключено да започне период на преоценка на ценностите, духовно търсене и несигурност. Това се отразява на умението ви правилно да управлявате своите жизнени сили. Добре е да не се намесвате в никакви конфликти. Последиците могат да бъдат отчайващи. Заемете позиция на изчакване.

Рак Във финансовата сфера се забелязва спад - преразгледайте своите разходи и вложения. Не бързайте с инвестициите и с големите придобивки. Възможни са интриги на съперниците и завистниците. Можете ясно да си представите негативното развитие на събитията в близко бъдеще. Поставяте под съмнение старите връзки и семейните отношения. Възможно е нерационално разходване на сили и средства.

Лъв Времето е предназначено за достигане до откровения и душевно очистване. Трезвата оценка на ситуацията и на обкръжаващите ви хора ви помага да се придържате към здравия смисъл в поведението си. Съвет от приятел може да окаже благотворно влияние върху вашата съдба. Ако имате завистници, трябва да стоите по-далеч от тях. Много от вас изпитват любовно щастие и съдбата ги закриля.

Дева Много Деви чувстват надежда за обновяване на живота си. Благоприятни са всякакви нови познанства и срещи със стари приятели. Изпълнени сте с необикновени идеи. Реализирането на плановете изисква значителни парични средства. Винаги се надявайте за по-добро. Успешни са всякакви колективни действия, срещи, контакти и мероприятия. Не се отдавайте на мързелуване. Почивката ви трябва да е активна.

Везни Постарайте се да поправите положението. Всичко зависи само от вас. Отговорността за неуспеха лежи само на вашата съвест. Финансовата сфера няма да ви зарадва особено. Личният живот може да ви поднесе доста приятни моменти. Благоприятни са действията, насочени към укрепване на семейството. Почивните дни може да посветите на завършването на домашните работи, а ако няма особена необходимост от това, е полезно да си починете.

Скорпион Бъдете бдителни, не предприемайте никакви важни решения. Възможно е да ви се наложи да лавирате гъвкаво, за да избегнете конфликтите с приятели или хора, оказали ви в миналото доста услуги. Ориентирайки се в дадена ситуация, постарайте се да не обидите невинен човек. Повишената емоционалност и ревност може да доведе до агресия. Вашето самолюбие е уязвено. Бъдете благоразумни и търпеливи.

Стрелец Напрегнат период, носещ интриги от страна на съперниците, завист и коварни замисли. От време на време ви навестяват тъжни мисли за несъответствието ви с избраната професия. Неблагоприятен период за работещите в сферата на търговията и обслужването. Бъдете предпазливи и не допускайте разточителство. Жизненият ви потенциал е намален и това е идеално време за почивка и възстановяване на силите.

Козирог Любовната тема е обкръжена от сплетни и слухове, които искат да потъмнят прекрасните й цветове. Време ви е за почивка – седмица или две? Рискувате, ако не намалите оборотите, да загубите вкуса към живота. Съчетайте почивката с обмисляне на важни проекти. В противен случай съдбата ви може да бъде споходена от различни изненади, които да не ви допадат. Възползвайте се от възможностите, които ви предлага съдбата.

Водолей Избягвайте непредвидените ситуации. Преди да вземате важни решения, преценете всяко за и против. Не е изключено да пътувате. Бъдете внимателни. Не бива да се захващате с рисковани мероприятия. Избягвайте покупките и търговията. Възможна е конфликтна ситуация, която да има непредсказуеми последици. Звездите ви съветват да сдържате емоциите си.

Риби Периодът е благоприятен за планиране, социални контакти и емоционална привързаност. Вашите близки може и да не одобрят действията ви. Мисълта ви е заета как да прехвърлите повече от задълженията си на чужда глава. Личният ви живот се характеризира с крайно противоречиви тенденции. В споровете едва ли успявате да се наложите. Вярвайте в себе си. Не приемайте нищо от случващото се близо до сърцето си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки