Те го казаха


27 Февруари 2016, Събота


"За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител,


който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция"
Цветан Цветанов от ГЕРБ напада Радан Кънев, след като обеща да го съди

„Отказът от власт не води до по-добри решения за обществото и за партията, която управлява. Няма цена, която не бих платил, за да може управлението да даде резултати, защото тези резултати означават по-добро ежедневие за българските граждани. Констатацията защо не може да бъде достигнат резултат, не е политическо достижение"
здравният министър Петър Москов от ДСБ също се заяжда с Кънев

„Всеки селски полицай може най-спокойно да изгони тези пияни, така наречени фермери. Но не го прави. Гръцката държава и гръцките власти решават свои вътрешно- и външнополитически проблеми с тази блокада. От 2009 г., всеки път, когато вземат евросубсидиите и лягат на границата и почват да пируват, размазвайки българската икономика“
Ангел Джамбазки от ВМРО за гръцката блокада на границата

„На всички граждани категорично заявявам, че съм абсолютно решен да измета и изчистя цялата корупция в държавата, каквото и да ми коства това”
Бойко Борисов размахва в интернет подарената му от чистачките на софийското летище метла

„Турция се сблъсква със "стратегически кошмар", след като градовете й са нападани от терористи, по границите й е неспокойно, а съюзниците явно пренебрегват нейните молби“
вестник „Вашингтон поуст“ прави уместен каламбур с книгата на премиера Ахмет Давутоглу „Стратегическа дълбочина“

„Турция се сблъска с многопластова катастрофа. Това е страна, която често имаше проблеми в миналото, но мащабите на случващото се днес превишават способностите на Турция да се справи"
Гокхан Бацък, професор по международни отношения в Университета в Анкара

„Тази седмица Анкара не успя да получи подкрепа от своя главен и най-крупен съюзник САЩ по отношение на борбата на управляващите със сирийските кюрди. Така Турция се оказа напълно изолирана и се изгуби в лабиринта от проблеми, за които отчасти е виновна сама"
Соли Йозел, професор по международни отношения от Университета в Кадир Хас (Истанбул)

"Ердоган греши във външната си политика заради високомерието си. Той бе твърде сигурен през 2010 г., че Турция е всеобщ любимец и това замъгли разума му. Има проблеми, които не са негово дело, но за начина, по който се справя с тях, отговаря само той"
Хенри Бейкър, експерт по Турция от Центъра „Уилсън“ във Вашингтон

„Помощта, която ни оказват Русия и Иран, е решаващ фактор в успехите на армията срещу силите на опозицията. Имаме нужда от тази помощ по простата причина че 80 страни подкрепят по различни начини терористите. Някои го правят с пари, с логистична помощ, с оръжия или с бойци. Други предлагат политическа подкрепа в различните международни организации"
Башар Асад, президент на Сирия

„Това е единственият човек, когото познавам, който можеше да се обръсне буквално преди мач и да го завърши с гъста брада”
Петер Шьотел, бивш съиграч на покойния Трифон Иванов в „Рапид“ - Виена, го описва с чувство за хумор, също като на българския защитник


В категории: Отблизо , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
playboy arbiter mediator refe
28.02.2016 06:49:15
0
0
ami ne ni trjabvat mnogo umni politizi za da se rasbere she ot konflikat b bliskia istok vsishki koito ushastvat v nego ili sa v geografska blisost do nego se nadjavat daimat poveshe polsi otkolkotovredi israel ima polsa ot tova she konflikta otvlisha vnimanieto na negovi protivnizi kam siria i sasedni strani ,turzia se nadjava na evtini gas petrol i arheologisheski istorisheski artefakti kurdite shte se opitat da sasdadat kolkoto i malka da e no svoja darshava irak gleda da ne postrada poveshe otkolkoto moshe da ponese rusia moshe da poiska v zamjana na pomoshta za asad dalgosroshni prava varhu basite v siria moshe i kato gibraltar ceuta i podobni za desetiletia siria moshe vremenno ili za godini da bade vavleshena vav vojni ot koito njama polsi usa anglia franzia imat samo donjakade shodni interesi balgaria ofizialno e dobre da ne se mesi tam kadeto si rasdavat shamari prijateli neprijateli no vseki balgarski grashdanin e svoboden da si izkashe dori i promenlivi i protivoreshivi mnenia a az shte si polsvam pravata na grashdanin na evrosajusa i shte si promenjam protivoreshivite mnenia taj kato nikoj ne gi plashta a samo gi polsvat bezplatno njakoi si podlezi hitrezi i pijanizi koito gi isdavat za shishe rakia ili butilka whiskey v zavisimost ot tova dali sa selski ili gradski hitrezi podlezi pijanizi i az moga daim prostja donjakade ako i na mene dadat shisheta s rakia i butilki s whiskey poneshe sam grashdanin sas selski proishod i taj kato se nosjat sluhove she zarja bil donosnik na hitler i musolini a georgi dimitrov i shivkov donosnizi na stalin breshnev to na kogo sa donosnizi segashnite lideri v balgaria i po zjal svjat ? i dali e donosnishestvo rasmjana na mnenia ?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки