В София ще се проведе Фестивал на сладките и тестени изкушени


В София ще се проведе Фестивал на сладките и тестени изкушени
Снимка: Фейсбук/Sofia Dessert Fest
16 Ноември 2023, Четвъртък


Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци

Автор: Десант

На 19 и 19 ноември в Мега Мол София ще се проведе Фестивал на сладките и тестени изкушения. Негов организатор е Българската търговско-промишлена палата.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, сладкиши, кексчета, шоколад и шоколадови изделия, протеинови и овесени десерти, мед, вина, кафе, бутиков мед, здравословни протеинови барчета и др., които изложителите са подготвили за събитието. Ще има и много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Изделията ще бъдат представяни в няколко категории: Сладкарски изделия (торти, пасти, сладкиши; кремове, мусове, пудинги; бонбони; сладка, конфитюри, сладолед); Тестени изделия (кроасани,  козунаци, кексове, мъфини, пайове); Готови захарни изделия (бисквити, вафли, шоколадови и
какаови продукти; локуми); Напитки (десертни вина; ликьори; кафе, чай, сокове); Млечни продукти (сирена, посладени кисели и пресни млека; сметана; извара); Плодове, ядки; Диетични храни и Оборудване за сладкарската промишленост.

Ученици от Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии ще декорират меденки с различна форма, като изработват тематични украси от моделираща маса. Най-малките гости на събитието ще могат сами да изработват украси на меденки по своя идея, под вещото ръководство и напътствия на учениците.

По време на изложението българска компания, производител на здравословни продукти за хора със забързано ежедневие, ще представи голямо разнообразие от протеинови и овесени десерти, фъстъчени масла, овесена закуска без захар и мазнини, кето десерти, диетично протеиново фрапе и много други интересни, вкусни и здравословни продукти.

Пчелна ферма ще зарадва посетителите с голям избор от мед и пчелни продукти за всеки вкус.

Ще могат да се опитат торти, приготвени с подбрани продукти, професионализъм и много любов, придружени с перфектно приготвени от техните баристи, кафе напитки.

Напитка, съдържаща уникалната комбинация от натурален плодов сок и билков екстракт в едно, без добавена захар и овкусена със стевия ще черпят на един от щандовете.

Семейна пекарна от София ще се представи с няколко вида баница, хляб и разнообразие от сладкиши.

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци.

Работното време ще е: събота от 10 до 19 ч., неделя от 10 до 17 ч.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки