Наказаха горски служител, паркирал върху пешеходна пътека


Наказаха горски служител, паркирал върху пешеходна пътека
Снимка: Фейсбук
15 Септември 2023, Петък


Той твърди, че е спрял за не повече от 10 минути, за да направи ксерокопие на документ

Автор: Десант

Заместник-директорът на Държавно ловно стопанство Дикчан Здравко Камбошев ще бъде наказан заради това, че на 13 септември е паркирал служебния си автомобил на пешеходна пътека в Благоевград.

Сигнал в социалните мрежи подава Александър Тодоров, който направил снимки и клипове и ги пуснал във Фейсбук. На стената си той изказъл възмущението си от постъпката на шофьора, както и от липсата на наказание от контролните органи.

След като сигналът стига до ръководството на Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП), директорът инж. Валентин Чамбов предприема незабавни мерки.

От служителя на ДЛС Дикчан са изискани писмени обяснения, в които той съобщава, че е бил в града на комисия за подборен лов, в рамките на деня е заплатил два пъти такси за паркиране чрез смс, а в конкретния случай е спрял за не повече от 10 минути, за да изпринти необходим му документ.

Заместник-директорът ще бъде наказан, категоричен е директорът на предприятието. По думите му, ЮЗДП държи на спазването на законите от страна на своите служители и не толерира никакви прояви, свързани с нарушаването им.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки