Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин с шоу в Античния театър


Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин с шоу в Античния театър
18 Май 2023, Четвъртък


Диско дивите за първи път ще се съберат на една сцена

Автор: Десант

Грандиозно денс шоу с хитове от 70-те, 80-те – 90-те ще огласи Античния театър в Пловдив на 25 септември тази година. „Диско Дивас“ ще започне в 19,30 часа.

На една сцена за първи път ще се съберат звездата на „Иръпшън“ Прешъс Уилсън, мечтата на всеки мъж през 80-те Саманта Фокс и българската поп-икона с най-много денс хитове Ирина Флорин, която с „Цвят лилав“, „Пътуване“, „Мога“ и „Докога“ вкара българската музика в дискотеките през 90-те години.

„Спектакълът ще бъде своеобразна хронологията на диско музиката от появата й в средата на 70-те години до ден днешен. Тази музика оказва голямо влияние върху клубната култура и за нас е истинско предизвикателство да създадем шоу под открито небе, което е пътуване във времето с най-големите хитове на три епохи, които и до днес са в плейлистите на всеки клуб и семейно тържество“ , съобщават организаторите от „ЮПИ Ивентс“.

Двучасовото шоу ще бъде подвижен дансинг, на който няколко поколения меломани ще могат да танцуват с хитовете на Саманта Фокс като „Touch Me е”, “Nothing's Gonna Stop Me Now" и  "Naughty Girls (Need Love Too)" и на Прешъс Уилсън, която обещава да започне със златните "I Can't Stand the Rain"  и  „One Way Ticket”, които я превръщат в диско кралица с групата Иръпшън в средата на 70-те години.

„Много съм щастлива , че отново ще бъда в България. Спомням си първото гостуване на „Слънчев бряг“ с групата на фестивала „Златният Орфей“, където имахме рецитал. Беше много емоционално. Бяхме отвъд Желязната завеса и очаквахме да видим хора с униформи, сковани от страх. Ние срещнахме усмихнати, гостоприемни българи, които знаят как да се забавляват“, споделя Прешъс Уилсън.

Саманта Фокс добавя: „Нямам търпение да посетя Пловдив и да танцуваме заедно! Подготвила съм нова програма специално за шоуто в Античния театър.“

За Ирина Флорин участието в „Диско Дивас“ е привилегия: „Да бъда на една сцена с певици, които имат по няколко хита в ТОП 10 на Великобритания, е чест. Диско музиката е повлияла и влияе на много световни музиканти. Има ли човек, който да не е танцувал на „Touch Me е” или „One Way Ticket“?

Билетите са пуснати в продажба от днес на цени от 40 до 130 лева.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки