В Търговище ще строят нов Младежки дом


В Търговище ще строят нов Младежки дом
06 Февруари 2023, Понеделник


Обявена е обществена поръчка за изпълнител на строително-монтажните работи

Автор: Десант

В Търговище ще изграждат нов Младежки дом. Планира се той да осигури  съвременна материална база за прилагане на иновативни подходи за развиване на компетенции и създаване на безопасна, включваща, мотивираща среда за учениците и младите хора, подпомагаща техния стремеж за развитие.

За избора на изпълнител на строително-монтажинет работи на обекта е обявена обществена поръчка на стойност 1 657 821,58 лв. без ДДС.



Сградата ще бъде двуетажна и ще се състои от партерен етаж и едно надземно ниво с административни и битови помещения и покривна стоманобетонна плоча. На първи етаж ще бъдат разположени входно пространство с охрана, многофункционални зали за 30, 40 и 100 човека, библиотека, зона за релакс, техническо помещение, помощно помещение, санитарни възли – мъже и жени, стълбище и асансьор.

На втория етаж са предвидени администрация, кабинет управител, стая за почивка на персонала, WC, помощно помещение и няколко пет спални с по три легла, като едната ще е пригодена за хора в неравностойно положение.

За хотелската част ще бъде осигурен собствен вход с 24-часов достъп. На всички нива и зони е осигурена достъпна архитектурна среда.

Сградата ще се обслужва от три вход-изхода за посетители: главен вход откъм Зала 1; вход откъм зоната за релакс и вход/изход за/от хотелската част.

Цялата площ на имота е 1750 кв. м, а застроената площ на Младежкия дом ще е почти 700 кв. м с разгъната площ – 1184 кв. м.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки