След тридневно издирване, откриха тялото на моторист в крайпътна канавка


След тридневно издирване, откриха тялото на моторист в крайпътна канавка
26 Юли 2021, Понеделник


Още една тежка катастрофа, но без жертви, са регистрирали от Пътна полиция до този момент на юг от Бургас

Автор: Янко Крумов

В резултат на настойчиво издирване от близки и приятели, преди минути е било открито тялото на  52-годишен мотоциклетист от с. Изворище в крайпътна канавка по пътя Карнобат - с. Венец. Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.

Мъжът последно е забелязан в събота вечерта да излиза с мотора си “Сузуки”. Вероятно се касае за самостоятелна катастрофа, при която мотористът загубил живота си, уточняват от полицията.

Още една тежка катастрофа, но без жертви, са регистрирали от Пътна полиция до този момент на юг от Бургас. В 12,36 ч., на пътна отсечката Приморско - Аркутино, в района на подхода за комплекс „Перла“, са се сблъскали лек автомобил Ауди със Старозагорска регистрация, управляван от 37-годишен мъж от Стара Загора и Тойота, с шуменска регистрация, управлявана от 41-годишен мъж от Шумен.

Причините за произшествието са в проце на изясняване.

В резултат на удара двата автомобила са излезли извън платното за движение, като са се блъснали в крайпътни дървета. Пострадали са две пътнички от Старозагорското Ауди и пътник от Тойотата. По време на отвозването за УМБАЛ – Бургас, пострадалите са били контактни, съобщават от полицията


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки