Българските патриоти в Бургас с нагледни уроци как ще се гласува с машини


Българските патриоти в Бургас с нагледни уроци как ще се гласува с машини
21 Юни 2021, Понеделник


Обучението ще се извършва м предизборните шатри на „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас на ул. "Богориди", както и на Лакомата спирка до училище "Петко Росен"

Автор: Светлана Николова

На предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 11 юли, ще гласуваме изцяло електронно. Някои от избирателите ще имат досег с машините за пръв път и отсега изпитват притеснения. В тяхна помощ е една идея на кандидатите за народни представители от коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ в Бургас.

“От началото на следващата седмица ще организираме нагледни уроци във всяка една от нашите шатри - да покажем на всички граждани, които желаят, как се гласува електронно“, каза кандидатът за народен представител Валери Ангелов, който е с преференциален номер 104 в листата на „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ за 2 Многомандатен избирателен район Бургас.

Водачът на листата на българските патриоти в Бургас Христиан Митев обърна внимание на кампанията, която патриотичната коалиция провежда до момента.

„Както виждате, тя е позитивна и класическа политическа кампания. Ние не правим шоу, не се спускаме по водопади, не готвим миди по бургаски, не се снимаме с деца на тротинетка, както правят други политически сили. Това, което правим, е да представяме нашите приоритети. Предлагаме реални решения за българските граждани“, каза Христиан Митев.

Той е депутат в 43-ото и 44-то Народно събрание, зам.-председател на правната комисия, експерт и прагматик. Съавтор е на редица законопроекти, най-важните от които можете да видите ТУК.
Комплекс „Меден рудник“ е най-бързо развиващият се жилищен район в цяла Югоизточна България. Тук преобладават предимно млади семейства с малки деца, затова районът бе избран от патриотите да поставят именно тук мобилната си предизборна шатра.

„За съжаление имената на децата ни се разиграват на томбола през последните години, за да бъдат приети в детските градини. Ние сме заложили в програмата си да бъдат изградени нови, старите да бъдат реновирани, за да не остане нито едно българско дете извън детските градини“, каза кандидатът за народен представител Марияна Лефтерова.



До края на седмицата подвижната шатра ще остане в Меден рудник, след което ще се премести в жк Изгрев.

Коалиция „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ се явява под номер 16 в листата на предстоящите парламентарни избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки