Община Асеновград даде старт на онлайн конкурс за снимки на тема: „Най-оригинална украса за Великден“


Община Асеновград даде старт на онлайн  конкурс за снимки на тема: „Най-оригинална украса за Великден“
Снимката е илюстративна
20 Април 2021, Вторник


Важно е съчетанието на елементите да придава завършен и естетически подреден вид и уют на хола, дневната, детската, кухнята или която и да е друга част от дома

Автор: Десант

Община Асеновград дава старт на новото издание на превърналия се вече в традиционен онлайн великденския конкурс. Тази година темата е „Най-оригинална украса за Великден“.

В миналогодишното пилотно издание се състезаваха творческите кулинарни умения на асеновградчани за най-красиво боядисани великденски яйца и най-добре изглеждащ козунак.

Сега организаторите наблягат на украсите за интериора. Няма ограничение във възрастта на участниците, нито във вида на украсата. Не е от значение дали елементите й ще са закупени, или ръчно изработени – важно е тяхното съчетание да придава завършен и естетически подреден вид и уют на хола, дневната, детската, кухнята или която и да е друга стая от дома. Единственото изискване е да е свързана с Възкресение Христово.

Всеки участник може да изпрати една снимка чрез лично съобщение на Фейсбук страницата на община Асеновград , като посочи двете си имена, телефонен номер за връзка и населеното място, в което живеете. Гласуването ще се извършва от всички потребители на общинската Фейсбук страница чрез лайкове, като снимките ще бъдат публикувани едновременно. Победители ще станат първите три снимки, събрали най-много харесвания.

Класираните в челната тройка в конкурса „Най-оригинална украса за Великден“ ще получат специални награди от община Асеновград.

Творческата надпревара стартира от днес, 20 април. Последен срок за изпращане на снимка е денят на Възкресение Христово тази година – 2 май(неделя), включително.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки