Знакови лица и популярни местни фигури влизат в листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив област


Знакови лица и популярни местни фигури влизат в листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив област
04 Март 2021, Четвъртък


Водач е зам.-председателят на НФСБ и народен представител от Пловдив-област в 43 и 44 Народно събрание Борис Ячев

Автор: Десант

Знакови лица като ген. Димитър Шивиков, популярни местни фигури като общинските съветници Андон Андонов, Милко Милков, представители на бизнеса като Трендафил Бакалов, обичаният лекар д-р Велислав Николов, хора, доказали се с работата си влизат в листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив-област.

Водач е зам.-председателят на НФСБ и народен представител от Пловдив-област в 43 и 44 Народно събрание Борис Ячев. Председател на парламентарната антикорупционна комисия в този мандат, той е един от двигателите на приемането на новия Закон за противодействие на корупцията.

Борис Ячев е сред инициаторите на „Академия Антикорупция“ и трупането на опит и стаж от студенти в борбата с корупционните практики. Заедно с лидера на НФСБ Валери Симеонов той е вносител на редица възлови закони в този парламент като Закона за хазарта.

Нашите кандидати са хора, доказали се и печелили нееднократно доверието на хората в Пловдив-област, коментира Борис Ячев. Очаквано в листата влиза активният общински съветник на НФСБ в Карлово Андон Андонов. Кандидат за депутат е и Милко Милков - председател на групата общински съветници на НФСБ и ВМРО  в Асеновград,с опит в работата на местната власт и в управлението на успешен бизнес над 18 години.

Не мога да не подчертая участието на ген. Димитър Шивиков в листата на Пловдив-област – доказан патриот и доблестен български офицер, каза още Борис Ячев.

Кандидати на патриотичната коалиция в Пловдив-област са обичаният лекар от Община „Родопи“ д-р Велислав Николов и бизнесменът Трендафил Бакалов в Община „Родопи“, Станимир Калайджиев, Младен Кичев от Калояново.

Достойно място в листата намират представителите на коалиционните партньори на ВОЛЯ И НФСБ – християндемократи, социалдемократи, земеделци. „Знаково за мен е присъствието на лидера на БДС-Радикали Цветан Манчев, коментира водачът на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ Борис Ячев.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки